Ένα κομμάτι της οδού Σεφέρη στη Λάρισα υπέστη μεγάλες καταστροφές όπως και άλλες περιοχές της Λάρισας από το τρομακτικό πλημμυρικό φαινόμενο που «χτύπησε» την πόλη.

Ωστόσο, κάτοικοι διαμαρτύρονται πως ο δήμος έχει ξεχάσει την συγκεκριμένη περιοχή με τους κατοίκους εδώ και πολλές μέρες να περνούν μεγάλο «Γολγοθά», καθώς έμειναν χωρίς ηλεκτροδότηση για έξι μέρες, βουλιάζουν στις λάσπες, «πνίγονται» από την δυσοσμία και τα σκουπίδια, και κανένα συνεργείο καθαρισμού δεν επισκέφθηκε την περιοχή.

Δείτε τα όσα καταγγέλλει κάτοικος στο onlarissa.gr:

«θα ηθελα να αναφέρω ότι στο κομμάτι της Σεφέρη που πλημμύρισε και επί έξι μέρες δεν είχε ρεύμα, ακόμη δεν έχει περάσει συνεργείο του δήμου να καθαρίσει τους δρόμους. Έχουν χυθεί πετρέλαια από τις πολυκατοικίες κι οι οσμές παραμένουν έντονες, συμπεριλαμβανομένου και της λάσπης που κάνει το δρόμο γλιστερό. Παράλληλα δεν έχει γίνει αποκομιδή των σκουπιδιών και όσο περνάνε οι μέρες οι κάδοι γεμίζουν όλο και περισσότερο από κατεστραμμένα αντικείμενα που είχαμε στα υπόγεια μας που πλημμύρισαν. Είναι απαράδεκτο τόσο κεντρική γειτονιά να παραμένει σ’ αυτήν την κατάσταση!».

Δείτε φωτογραφίες: 

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω