Θλίψη έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Τυρνάβου η είδηση του θανάτου της νηπιαγωγού Μαρίας (Μαρούσας) Μπένη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ύστερα από μάχη με ασθένεια, όπως αναφέρει το paidis.com.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για την άτυχη νηπιαγωγό θα ψαλεί αύριο Τετάρτη 22 Μαΐου στις 12.00 μ. στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης.

Η εκλιπούσα αφήνει πίσω τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Εξαρχο, τα παιδιά τους Ελένη, Αθηνά, Αποστόλη, τον πατέρα της Αθανάσιο Μπένη, αδέλφια και ανίψια.

Η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 11.30 π.μ.

To συλλυπητήριο μήνυμα της διευθύντριας τη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Στο συλλυπητήριο μήνυμά της η διευθύντρια τη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αικατερίνα Καραγιώργου αναφέρει τα εξής:

“Βαθιά θλίψη και οδύνη μας προκάλεσε η είδηση ότι έφυγε πρόωρα από τη ζωή η αγαπητή μας εκπαιδευτικός Μπένη Μαρία. Η εκλιπούσα υπηρέτησε επί σειρά ετών σε Νηπιαγωγεία της πατρίδας μας και από το 2014 ανήκε στο δυναμικό του 5ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου. Σε όλη την πορεία της προσέφερε με ιδιαίτερο ζήλο αξιόλογο παιδαγωγικό έργο, περιβάλλοντας με ιδιαίτερη στοργή τους μαθητές και τις μαθήτριές της. Όπου και αν υπηρέτησε, διακρίθηκε για το ήθος και τον απαράμιλλο
χαρακτήρα της και αγαπήθηκε πολύ από όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί της. Η αδόκητη απώλειά της, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην εκπαιδευτική μας κοινότητα, καθώς είχε πολλά να προσφέρει ακόμη στην Εκπαίδευση και στην Κοινωνία.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και στους οικείους της.

Καλό ταξίδι, Μαρία, στην αγκαλιά των Αγγέλων…”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω