Τα νέα της γραφεία που θα στεγάζονται στην οδό Παπακυριαζή 2, δίπλα στο Οδοντιατρείο Φρουράς Λάρισας, εγκαινίασε σήμερα το απόγευμα της Τρίτης η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΕΣΠΕΘ.

Τον εγκαινιασμό τέλεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς και η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου ενώ το παρών στα εγκαίνια έδωσε και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κ. Δημήτρης Ρώτας.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΕΣΠΕΘ κ. Χρήστος Καρανάσιος τόνισε ότι “η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας – ΕΣΠΕΘ αποκτά επιτέλους στέγη, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς και δημοκρατικού διαλόγου”.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλης Πινακάς επεσήμανε πως “σαν Περιφέρεια Θεσσαλίας το να σας προσφέρουμε αυτή τη στέγη ήταν το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφορά σας στην πατρίδα”.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κ. Δημήτρης Ρώτας υπογράμμισε πως “με αυτόν το χώρο δίνεται η ευκαιρία στους στρατιωτικούς να έρχονται και να λένε τα προβλήματα τους στο Διοικητικό Συμβούλιο”.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω