Νεότερα στοιχεία φέρνει στο φως η εκπομπή Tlive της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με την υπόθεση ασέλγειας γιατρού σε βάρος της 3χρονης κόρης του, ο οποίος συνελήφθη στο Στόμιο της Λάρισας.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που κατήγγειλε το περιστατικό έχει δώσει ήδη κατάθεση, στην οποία ανέφερε πως έβλεπε τον δράστη να επισκέπτεται το μαγαζί του, το οποίο διαθέτει παιδότοπο και ότι ήδη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά, ενώ υπάλληλοι του μαγαζιού τον είχαν εντοπίσει να κάνει μπάνιο το παιδί στον χώρο του καταστήματος.

Τους εντυπωσίασε δε το γεγονός ότι εκείνο το βράδυ ο δράστης είχε παραμείνει στο μέρος μέχρι το κλείσιμο, γύρω στις 12, για αυτό και στη συνέχεια τον ακολούθησαν, για να τον δουν τελικά να σταθμεύει το αυτοκίνητό του περίπου 120 μέτρα μακριά, στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού. Πλησιάζοντας το όχημα, παράτησαν την ύποπτη συμπεριφορά του 47χρονου προς την 3χρονη κόρη του, ενώ όπως μαρτυρούν ο άνδρας είχε ανοιχτό το πουκάμισό του και σκούπιζε το στόμα του παιδιού με μωρομάντηλα, κάποια από τα οποία έχουν βρεθεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Έπειτα και σύμφωνα με βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας, ο άντρας βγήκε από το αυτοκίνητο για να αποθέσει σε κάδο απορριμμάτων κάτι το οποίο μοιάζει με μωρομάντηλο ή χαρτοπετσέτα. Την ίδια στιγμή, και σύμφωνα με μαρτυρία του ιδιοκτήτη του παιδότοπου, φεύγοντας ο δράστης είχε πάρει μαζί του ένα τοστ προκειμένου να ταΐσει το παιδί, οπότε μένει να διευκρινιστεί το τί ακριβώς πέταξε στον κάδο τη στιγμή εκείνη.

Τί δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορουμένου

Ταυτόχρονα, στην εκπομπή Tlive μίλησε και ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως ο εντολέας του έχει χωρίσει από τη μητέρα του παιδιού εδώ και έναν χρόνο, διάστημα κατά το οποίο έχουν αλληλομηνυθεί γύρω στις δεκατέσσερις φορές. Ακόμα, όπως είναι ήδη γνωστό, ο γιατρός αρνείται την κατηγορία και δηλώνει πως δεν πρόκειται να βρεθεί κανένα στοιχείο που να τον ενοχοποιεί, ενώ έχει ζητήσει να ερευνήσει η αστυνομία οτιδήποτε θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αποδεικτικό. Επιπλέον, έχει ζητήσει ψυχιατρική εκτίμηση για τον ίδιο, ώστε να αποδείξει ότι «δεν είναι σχιζοφρενής και δεν έχει αρρωστημένες βλέψεις», αλλά και παιδοψυχιατρική εκτίμηση του παιδιού, ενώ θεωρεί πως όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο από τη μητέρα.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, κ. Αργυρόπουλος, «με ένα τέτοιο αδίκημα, το οποίο είναι αποτρόπαιο, είναι λογικό ότι και μια στο εκατομμύριο να θεωρήσουμε ότι υπάρχει ενοχή, δεν θα πρέπει να προφυλακιστεί; Θεωρώ ότι ήταν δεδομένο», για να προσθέσει ότι σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση «δεν έχει βρεθεί κακοκοποιημένο το παιδί στον βαθμό που μπορεί ο γιατρός να το επιβεβαιώσει. Από εκεί και πέρα οι ασελγείς πράξεις δεν επιβεβαιώνονται ιατρικά, αλλά ψυχιατρικά. Το αν ένας γονιός έχει μια περίεργη συμπεριφορά, δεν τον κατατάσσει ως παιδεραστή ή παιδόφιλο. Το αν μεγαλώνει σωστά το παιδί του ή όχι σύμφωνα με τις αποδέκτες αρχές ενός μέσου γονέα, κι αυτό δεν τον κατατάσσει εκεί. Θα πρέπει να ελέγξουμε αν όντως έγινε η πράξη η οποία έχει καταγγελθεί. Νομίζω ότι οποιοσδήποτε κι αν έβλεπε ένα παιδάκι να το πλένει ο πατέρας του σε έναν παιδότοπο θα το θεωρούσε περίεργο, ειδικά σε αυτή την ηλικία.

Τί υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Όπως έχει δηλώσει ο κατηγορούμενος γιατρός, το 2023 συνήψε με την πρώην σύζυγό του ιδιωτικό συμφωνητικό λύσης γάμου, επιμέλειας και διατροφής. Τα χρήματα που κερδίζει ως γιατρός, όπως τονίζει, πηγαίνουν μόνο στην οικογένειά του, ενώ από τη στιγμή του διαζυγίου ξεκίνησαν δικαστικές διαμάχες, οι οποίες αφορούσαν την άρνηση της πρώην συζύγου του να συμμορφωθεί με στη συμφωνία. «Προσπαθεί απεγνωσμένα να με αποκόψει (από το παιδί), διαβάλλοντάς με σε αυτό καθημερινά, εξαιτίας του μένους της προς το πρόσωπό μου. Η δε ανατροφή του παιδιού μου από την πρώην σύζυγό μου δεν είναι η δέουσα, αφού το παιδί ακόμα και σήμερα, σε ηλικία 3,5 ετών φοράει πάντα και δεν έχει μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα κανονικά».

Εξέφρασε επίσης την υποψία ότι το παιδί κακοποιείται και φέρει συνεχώς σημάδια δαρμού, πεποίθηση που εντάθηκε έπειτα από τη μήνυση της μητέρας προς άτομο του συγγενικού της περιβάλλοντος για ενδοοικογενειακή βία σε βάθος του κοριτσιού, ενώ ύστερα η ίδια προέβη σε δήλωση ανάκλησης της έκκλησης.

Σχετικά με το βράδυ κατά το οποίο σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο κατηγορούμενος προέβη σε ασέλγειας πράξεις, ο ίδιος δηλώνει πως το παιδί φεύγοντας από τον παιδότοπο, του είχε συζητήσει να δει το τρένο να περνάει, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμονής την τάιζε και της σκούπιζε το πρόσωπο με μωρομάντηλα. Έκανε λόγο επίσης για δήθεν κατηγορίες των υπαλλήλων ότι έβαλε μπάλες στη μπλούζα του παιδιού και το κακοποίησε, ενώ διερωτάται γιατί δεν κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, καθώς το σχετικό αστυνομικό τμήμα βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, αλλά επικοινώνησαν με το Χαμόγελο του Παιδιού. «Είμαι απλώς ένα πατέρας, ο οποίος προσπαθεί μέσω της νόμιμης οδού να αποδείξει ότι το παιδί του μεγαλώνει σε ένα τοξικό περιβάλλον. Την κόρη μου επειδή μπορώ να τη δω μόνο μετά την κατάθεση έγκλησης, τη φιλώ και την αγκαλιάζω συνεχώς από αγάπη και μόνο».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω