Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμη και σήμερα πρωί της Πέμπτης, η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την φωτιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι της Τετάρτης σε εταιρεία ανακύκλωσης στην περιοχή του Ομορφοχωρίου Λάρισας.

Επτά υδροφόρα οχήματα της Πυροσβεστικής και δύο βοηθητικά με 18 πυροσβέστες παραμένουν στο σημείο προκειμένου να σβήσουν τελείως και οι τελευταίες εστίες φωτιάς που υπάρχουν ακόμη.

Η καταστροφή που υπέστη η εταιρεία (τέσσερα στρέμματα και 2.500 τ.μ. οι αποθήκες) είναι ολική, σύμφωνα με τους ιθύνοντες αυτής, ενώ πριν σχεδόν έναν χρόνο με τις πλημμύρες του «Daniel» είχε καταστραφεί και πάλι με τεράστιες ζημιές, οπότε μέσα σε 11 μήνες η ιδιοκτησία βρέθηκε στην ίδια δυσχερή θέση δύο φορές.

Το «ευχαριστώ» στην Πυροσβεστική

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ευχαριστούν μέσω του onlarissa.gr, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας και ιδιαίτερα, τον Στρατηγό, τον Ταξίαρχο και τον Διοικητή για τις

τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλαν ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, προκειμένου να διασωθεί ότι ήταν δυνατόν και προστατεύθηκαν τα γραφεία της εταιρείας την ύστατη στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες:

ΑΘ.Π. – ΦΩΤΟ: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω