Η Λάουρα Νάργες από την ημέρα που έγινε μητέρα, έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στον μονάκριβο γιο της.

«Όλα έγιναν γρήγορα αλλά ήταν μια συνειδητή απόφαση. Μαζί ήμασταν εδώ που τα λέγαμε όταν είχα βρει τον Χρήστο και είπα: Αυτός είναι. Μέσα σε έξι μήνες βρεθήκαμε με οικογένεια. Μας ήρθε ευτυχώς νωρίς το παιδί, ήρθε ο Αλέξανδρος και ήταν πολύ δύσκολη η εγκυμοσύνη τότε. Αλλά μετά ήθελα να είμαι στη φωλιά μου με την οικογένειά μου και να φροντίζω το παιδί μου», είχε πει η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια – ραδιοφωνική παραγωγός μπορεί να μην ιδιαίτερα ενεργή στα social media, υπάρχουν στιγμές όμως, που θέλει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μια από αυτές ήταν και σήμερα, Τετάρτη 19/6 όπου η Λάουρα Νάργες πήγε με τον γιο της στο γραφείο της, εκεί όπου σχεδιάζει τη συλλογή των δικών της μαγιό.

Η τρυφερή μαμά δημοσίευσε ένα βίντεο με το αγγελούδι της, το οποίο όπως θα δεις έχει μεγαλώσει αρκετά και έχει ξεκινήσει να πειραματίζεται με τη ζωγραφική.

Δες το βίντεο

Περισσότερα Εδω