Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino, όπου και μίλησε για τη χρυσή εποχή της μόδας, το διάστημα που έμεινε στη φυλακή και τη Μύκονο.

Όπως ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας: «Μου έστειλε γράμμα κάποιος στη φυλακή και μου έγραψε: είμαι ο γιος της Ελένης Βιτάλη, έχω κιθάρα και θα ήθελα κάποια στιγμή να ζητήσουμε από το αρχιφυλακείο να σου παίξω ένα τραγούδι της μάνας μου. Είναι αληθινή ιστορία. Πηγαίνω στο αρχιφυλακείο και τους λέω: καλέ, έχουμε εδώ τον γιο της Βιτάλη, να κάνουμε ένα πάρτι, να μας παίξει κανένα τραγούδι. Τελικά, το κάναμε με άλλους, γιατί ήταν ψέμα», αφηγήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου και τα λοιπά, όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος. Αυτοί δεν με θυμούνται μετά από τη ντάγκλα, αν έμεινα ή αν έφυγα από το πάρτι», περιέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα».

Λάκης Γαβαλάς για τα όργια στη Μύκονο

«Έχω πάει στις Μαλδίβες και είμαι στο μπαρ πίνω ένα ποτό το βράδυ και έρχεται ένας τύπος: “έχω επέτειο με τη γυναίκα μου, θα σε κεράσω ένα ποτό. Αγαπάμε πολύ την Ελλάδα, έχω σπίτι στον Βόλο, ο μπαμπάς μου το έχει αγοράσει”, Γερμανός τώρα αυτός, αλλά μου λέει “δεν θα ξεχάσω έχουμε νοικιάσει ένα σπίτι στη Μύκονο”. Μου δείχνει το σπίτι και ήταν το σπίτι μου που εγώ τότε το είχα δώσει για ενοικίαση για να εξιλεωθώ.

Και αυτός έκανε απάτες μου δείχνει το σπίτι μου, λέει “ναι, αυτό είναι. Κάναμε τα ωραιότερα όργια που έχουμε κάνει ποτέ”. Και τον ρωτάω εγώ, “πόσα άτομα ήσασταν”, μου λέει 200. “Είχαμε φέρει και γερανό που έφερνε μέσα τα ναρκωτικά και τα λοιπά”. Αυτό είναι δυσφήμιση για τη χώρα μου αλλά πρέπει να το πω.

Σε ένα σπίτι που εγώ έκανα με τόσο κέφι, έχουν περάσει όλοι οι celebrities του κόσμου, τελικά να μαθαίνεις ότι υπήρχε για τέτοια πράγματα. Η αστυνομία ήταν απέναντι και ήταν μιλημένοι», αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Περισσότερα Εδω