«Το μήνυμα που θέλουμε να μεταδώσουμε στους πολίτες είναι το μήνυμα της αισιοδοξίας, το μήνυμα της συμμετοχής ότι μεθαύριο Κυριακή είναι η ευκαιρία μας και η στιγμή μας.» τόνισε κατά την λιτή προεκλογική ομιλία της σήμερα, το απόγευμα της Παρασκευής, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο Λάρισας η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, που νωρίτερα -συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού Λάρισας- περιόδευσε στο κέντρο της πόλης, απευθυνόμενη στους υποστηρικτές της συμπλήρωσε: «Είναι η στιγμή που θα κριθεί εάν θα αφήσουμε τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους ίδιους πολιτικούς που κοροϊδεύουν, που κάνουν διαγωνισμό ποιος θα πει την καλύτερη ατάκα μέσα στη βουλή και μετά χαριεντίζονται στους διαδρόμους. Είναι η ευκαιρία να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας και να δώσουμε ζωή στη βουλή, να φέρουμε την κοινωνία μέσα στη βουλή. Αυτό που έχουμε σχεδιάσει είναι ουσιαστικά πώς θα φέρουμε τους πολίτες μέσα στη βουλή με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες… Πώς θα τους φέρουμε και στη συζήτηση των νομοσχεδίων και στις διαδικασίες του κοινοβουλευτικού ελέγχου των αναφορών.»

«Θέλουμε τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους ενεργές κι ενεργούς.» είπε μεταξύ άλλων η πρόεδρος, ενώ έκανε αναφορά στη στάση των πολιτών της Λάρισας απέναντι στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, χαρακτηρίζοντάς την «στάση ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.»

«Αυτή η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι το μήνυμα που εκπέμπουμε. Η υπεράσπιση της κοινωνίας, η συμμετοχή και η αγάπη είναι το μήνυμα που εκπέμπουμε.» κατέληξε.

Δείτε βίντεο από την ομιλία της:

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω