Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα οι οποίοι σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η εντυπωσιακή 25χρονη ξεκίνησαν να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων όσο εκείνη βρισκόταν μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να βρίσκεται στην Αθήνα.

Το βράδυ της Τρίτης 15 Οκτωβρίου, η Αλεξάνδρα Νίκα έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της. Η εντυπωσιακή 25χρονη βρέθηκε στο Ηρώδειο όπου παρακολούθησε τον αγαπημένο της στη μεγάλη του συναυλία.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» του ANT1 πέρασε σε λεπτομέρειες για το άγνωστο παρασκήνιο της σχέσης του ζευγαριού, το κοινό όνειρο και τις συμπτώσεις που βλέπανε μπροστά τους. 

«Ένας υπερατλαντικός έρωτας έφτασε να είναι ένας έρωτας ζωής.  Το πρώτο διάστημα οι δύο τους αντάλλασσαν μηνύματα καθημερινά επί ώρες στο face time.

Εκείνη στο Λος Άντζελες και εκείνος στην Αθήνα, ψάχνανε να βρουν κοινές ώρες και μιλάγανε 2 – 4 ώρες την ημέρα. Το πρώτα τους ραντεβού ήταν εκτός Αθήνας και Λος Άντζελες. Ήταν Λονδίνο, Ισπανία», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας για την πρώτη γνωριμία του ζευγαριού. 

«Ήταν ραντεβού στα οποία βρισκόντουσαν κάπου στη μέση για να περάσουν δυο – τρεις μέρες μαζί για να δέσει αυτός ο έρωτας. Κάποιες συμπτώσεις, τις οποίες είχαν και σαν όνειρο να γίνει κάτι, και πήγαινε κάπου και αυτό που είχαν ονειρευτεί το βλέπανε μπροστά τους», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας, χωρίς να περνά σε περισσότερες λεπτομέρειες. 

Φωτογραφίες: NDP

Περισσότερα Εδω