Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πιετραλούγκα στη Φαλάνη Λάρισας, λόγω εκδήλωσης του Α.Ο. ΦΑΛΑΝΗΣ «Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ».

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας αποβλέποντας στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την πρόληψη ατυχημάτων, κατά τον χρόνο εκτέλεσης της εκδήλωσης, αποφάσισε:

  1. Τις κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην οδό Πιετραλούγκα στη Φαλάνη Λάρισας και στο τμήμα αυτής από την συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά έως και την συμβολή της με την οδό Ταγμ. Μπαλντούμη, από την 17:00 της Παρασκευής (28-06-2024) έως την 05:00 ώρα του Σαββάτου (29-06-2014), λόγω εκδήλωσης του Α.Ο. ΦΑΛΑΝΗΣ «Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ».
  2. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Κ.Παλαμά, Σαμαρίνας και Ταγμ. Μπαλντούμη.
  3. Οι διοργανωτές, υποχρεούνται καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφορια- κών ρυθμίσεων να τοποθετούν και να συντηρούν την οδική σήμανση, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, αντανακλαστικά προειδοποιητικές και πληροφο ριακές πινακίδες σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και γενικά να λαμβάνουν κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική μέριμνα και ευ- θύνη τους η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή τέλεσης της εν λόγω εκδήλωσης. Επιπλέον σε κάθε περίπτωση πρέπει να υποστηρίζουν την ταχεία διέλευση οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυρο- σβεστική και Αστυνομία).
  1. Της παρούσας εξαιρούνται τα οχήματα άμεσης ανάγκης και επέμβασης (Ασθενο φόρα-Πυροσβεστική Πολιτική Προστασία).
  2. Οι παραβάτες της παρούσας, θα διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις δια- τάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
  3. Το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, παρακαλείται για εκτέλεση της παρούσας, τη δη μοσίευση της σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999, την κοινοποίηση της παρούσας στους εμπλεκόμενους φορείς και τη λήψη επιβαλλόμενων μέτρων αρμοδιότητάς του.
Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω