Από την περασμένη Τρίτη, ημέρα που τραυμάτισε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο, έθεσε τέλος στη ζωή του ο 40χρονος, που εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης νεκρός στη θαλάσσια περιοχή στα Πευκάκια.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο θάνατος του 40χρονου, που αναζητούσε η Αστυνομία για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, προήλθε από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κακώσεις στον θώρακα, ενώ ο θάνατός του προσδιορίζεται την Τρίτη, ημέρα που νωρίς το πρωί, μετά από λογομαχία που είχε με τον 69χρονο πατέρα του, τον τραυμάτισε αρχικά στο θώρακα και στη συνέχεια με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, με βολές από δύο ψαροντούφεκα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει βαρύτατα.

Ο 40χρονος, που αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, φαίνεται ότι δεν άντεξε τις τύψεις και έβαλε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας με το μηχανάκι, που είχε διαφύγει μετά την πράξη του, από το σπίτι του σε γκρεμό στα Πευκάκια και η σορός του εντοπίστηκε προχθές το πρωί να επιπλέει στη θάλασσα.

Ο αυτόχειρας φαίνεται ότι έκανε «σάλτο μορτάλε» στην ακτή στα Πευκάκια, που βρίσκεται στο ύψος της πρώην βίλας Παπαρήγα, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πιθανόν τραυματίστηκε θανάσιμα από την πτώση, και βρέθηκε στη θάλασσα όπου αρχικά τον παρέσυρε το ρεύμα και στη συνέχεια τον ξέβρασε στην ακτή. Το δίκυκλο, που ήταν χωρίς πινακίδες και ανήκει στον πατέρα του θύματος, ο αυτόχειρας το πήρε για να διαφύγει τη σύλληψη, βρέθηκε στα 50 μ. περίπου από τη σορό.

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται

Στο μεταξύ ο 69χρονος πατέρας του, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρεθεί η βέργα του ψαροντούφεκου από το κρανίο, που του προκάλεσε διαμπερές τραύμα.
Η κατάστασή του εξακολουθεί να χαρακτηρίζεται κρίσιμη και οι γιατροί περιμένουν τα επόμενα 24ωρα, για να έχουν σαφέστερη εικόνα για την πορεία της υγείας του.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω