Συνεχίζεται η αύξηση των θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ειδικά ύστερα από δημόσιες τελετές, κατά τη διάρκεια των οποίων δεν τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχει θεσπίσει η Πολιτεία.Ύστερα από την αποκάλυψη για το μνημόσυνο, από το οποίο κόλλησαν τον ιό έξι επιπλέον άτομα, με τον ψάλτη να βρίσκεται πρώτος θετικός, αποκαλύπτει ακόμα ένα περιστατικό, που έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου, αφήνοντας πίσω δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού.

Ειδικότερα, ένας γάμος που τελέστηκε σε ιερό ναό της περιοχής ήταν η αφορμή για συνωστισμό με αποτέλεσμα να έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα περισσότερα από 20 θετικά κρούσματα COVID. Μάλιστα, κάποιοι από την οικογένεια του νιόπαντρου ζευγαριού με αναρτήσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα ενημέρωσαν όσους ήρθαν σε επαφή, προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικό τεστ.

Να σημειωθεί οτι η Μαγνησία, παραμένει στην κίτρινη ζώνη των κρουσμάτων, με αρκετά θετικά περιστατικά να καταγράφονται στους Δήμους Βόλου και Ρήγα Φεραίου.

Περισσότερα Εδω