“Όσο πλησιάζει ο καιρός των εκλογών, τόσο η αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ δεν αφορά την ουσία της αντιλαϊκής πολιτικής, αλλά τη σύνθεση της κυβέρνησης που θα προκύψει, αποπροσανατολίζοντας τον λαό, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ1, το πρωί της Τετάρτης.

Όπως σημείωσε ο Γ. Λαμπρούλης, όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει, θα συνεχίσει στην ίδια αντιλαϊκή πορεία, γιατί υπάρχουν δεσμεύσεις των παραπάνω κομμάτων απέναντι στην ΕΕ και το κεφάλαιο.

Επίσης, επισήμανε ότι την ίδια ώρα η κυβέρνηση έχει φέρει ένα νομοσχέδιο που έχει χαρακτηριστεί έκτρωμα από τους υγειονομικούς το οποίο θα έχει ολέθριες συνέπειες για την Υγεία, σε γιατρούς και ασθενείς.

Όσον αφορά την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ο Γ. Λαμπρούλης υπογράμμισε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής «έπεσαν οι μάσκες» ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ καθώς από κοινού έθαψαν το ζήτημα των παρακολουθήσεων σε βάρος του ΚΚΕ.

Ενώ ακόμα, όπως είπε ο βουλευτής του Κόμματος, έμεινε στο απυρόβλητο το αντιδραστικό πλαίσιο που συνδιαμόρφωσαν όλα τα κόμματα εξουσίας. Όσο για το νέο νομοσχέδιο για την ΕΥΠ, τόνισε ότι αντιδραστικοποιεί περαιτέρω το πλαίσιο βάζοντας στο στόχαστρο τον «εχθρό λαό».”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω