Σύσσωμοι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ, με περίσσια αισιοδοξία και χαμόγελα μετά την επιστροφή των βυσσινί στο «σπίτι» τους, έσπευσαν σήμερα, το απόγευμα της Τρίτης, στις εξέδρες του AEL FC Arena και φωνάζοντας συνθήματα «συνόδευσαν» την πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Προηγουμένως τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης & Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, ο αντιπρόεδρός της Γιάννης Νταβέλης, ο υπεύθυνος Επικοινωνίας Δημήτρης Παπαλέξης, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων Δημήτρης Τάχος, ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας Ντίνος Διαμάντος, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι παρουσιάστηκαν στο Εμπορικό Επιμελητήριο της πόλης τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Μια επτάδα αποτελούμενη από του ποδοσφαιριστές: Δημήτριο Στάμου, Στέργιο Παρασκευά, Σπύρο Ρούση, Λεάντρο Οτορμίν, Θεόδωρο Βενετικίδη, Αθανάσιο Γιανναράκη και Γεώργιο Παπαδόπουλο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό – βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω