Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ΄70, το κέντρο της διασκέδασης της μεταπολεμικής Λάρισας ήταν το Αλκαζάρ. Εκεί κατέφευγαν οι παλιοί Λαρισαίοι, οικογένειες και φιλικές συντροφιές, τους θερινούς και όχι μόνον μήνες για να απολαύσουν το παγωτό τους μετά τη χαρακτηριστική τους βόλτα, ακούγοντας εξαίσιες μουσικές στο «κοσμικόν κέντρον» κάτω από την σκιά των δέντρων του πάρκου…

Ο νέος πολυχώρος «Κηποθέατρο Αλκαζάρ», που αναμένεται να λειτουργήσει σε λίγες μέρες εντός του πάρκου Αλκαζαρ, μόλις 300 μέτρα από το κέντρο της πόλης και 200 μέτρα από την περιοχή του Φρουρίου, δημιουργήθηκε με όραμα να αναβιώσει αυτή την αστική συνήθεια ετών της παλιάς Λάρισας και ταυτόχρονα να αποτελέσει ένα σύγχρονο, πρωτοποριακό και ζωντανό κύτταρο ψυχαγωγίας, ενώνοντας τον πολιτισμό και την τέχνη με την κοινωνική δραστηριότητα και την καθημερινή ζωή, αντλώντας έμπνευση από το δημόσιο χαρακτήρα του πάρκου και τη γειτνίασή του με το Κηποθέατρο.

Η καινοτομία στη φιλοσοφία και τον σχεδιασμό του νέου πολυχώρου, που τον καθιστά ένα πραγματικό κύτταρο (hub) ψυχαγωγίας, είναι η ανάπτυξη διαφορετικών επιχειρήσεων εστίασης κάτω από το ίδιο brand. Οι συνεργασίες στο εν λόγω εγχείρημα θα εκπλήξουν ευχάριστα καθώς ο μοναδικός τους στόχος θα είναι η αρτιότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του κοινού της πόλης και όχι μόνο!

Συγκεκριμένα, στο νέο Κηποθέατρο Αλκαζάρ, που υπολογίζεται ότι ο συνολικός χώρος καθισμάτων στους χώρους εστίασης θα ξεπερνάει τα 1.200, θα λειτουργήσει:

coffee spot με την ποικιλία καφέ που εδώ και χρόνια προτιμάται από το ευρύ κοινό

pizzeria για πραγματική ιταλική πίτσα και για μακαρονάδες που θα κατακτήσουν τις καρδιές όλων

gelateria με χειροποίητο παγωτό για να επιστρέψουμε στις παλιές μνήμες

grill house με νοστιμιές που θα “ψήνονται” σε ανοιχτή κουζίνα

cockail bar με μοναδικές executive συνταγές αλλά και πασίγνωστες δημιουργίες

crepe station για γλυκές και αλμυρές κρέπες αλλά και με λουκουμάδες για μοναδική απόλαυση και φυσικά

κυλικείο στο χώρο του αμφιθεάτρου με τη γνωστή σε όλους συνταγή του ποπ κορν και των nachos!

Ο πολυχώρος Κηποθέατρο Αλκαζάρ, το νέο hot spot της πόλης, μας δίνει σύντομα ραντεβού στο νέο προορισμό ψυχαγωγίας της Λάρισας…

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω