Tέλος στον γάμο τους αποφάσισαν να βάλουν η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Πάναγιώτης Πιλαφάς μετά από 10 χρόνια. Όπως αποκάλυψε πρώτο το TLIFE, το ζευγάρι που έχει αποκτήσει δυο παιδιά εδώ και λίγο καιρό έχει αποφασίσει να τραβήξει χωριστούς δρόμους. (διάβασε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE)

Το Love Story του ζευγαριού

Οι δυο τους, αν και γνωρίζονταν χρόνια μέσα από κοινές παρέες άργησαν να γίνουν ζευγάρι καθώς ο επιχειρηματίας για αρκετό καιρό έλειπε στην Αμερική και από το μυαλό του -όπως και της ηθοποιού- δεν είχε περάσει ποτέ η σκέψη του να γίνει κάτι παραπάνω ανάμεσά τους.

«Θυμάμαι, το κλικ έγινε όταν βρεθήκαμε στο πάρτι μίας φίλης, της Θωμαΐδας Ανδρούτσου. Είχα χωρίσει από την προηγούμενη μου σχέση και ήμουν σε μία περίεργη φάση, δεν ήθελα τίποτα και κανέναν, ήμουν σίγουρη ότι θα γεράσω μόνη μου, γεροντοκόρη και ότι δεν θα κάνω ποτέ παιδιά. Η πλήρης απογοήτευση. Ξεκινήσαμε να μιλάμε λίγο στο πάρτι και μου φάνηκε ενδιαφέρων. Μετά από τρεις ημέρες «τυχαία» πέρασε από το Trova, το μαγαζί του αδερφού μου. Τις επόμενες ημέρες πήγα εγώ στο Tranzistor, το μαγαζί μιας κοινής φίλης στου Ψυρρή και ο Παναγιώτης ήταν εκεί. Πιάσαμε την κουβέντα και μιλούσαμε τρεις ώρες. Εκεί καταλάβαμε ότι αυτό ήταν!» είχε πει η ίδια για τη γνωριμία τους στο περιοδικό People πριν από μερικά χρόνια..

Η γνωριμία και ο γάμος

Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και μερικούς μόλις μήνες μετά ήρθε και η επισημοποίηση. Στις 28 Αυγούστου του 2012, στον ιερό ναό της Παναγίας στη Δονούσα αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης παρουσία λίγων στενών συγγενών και φίλων.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφασή μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος. Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσά μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε να δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία και η αγάπη», είχε πει η ηθοποιός στο περιοδικό HELLO για την απόφαση που πήραν με την Παναγιώτη Πιλαφά να παντρευτούν μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Λίγους μήνες μετά, στις στις 3 Μαΐου του 2013 θα έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Μάξιμος.

«Παιδί μπορεί πάντα να ήθελα να κάνω, αλλά με φόβιζε πάρα πολύ το τι φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού στη σχέση του ζευγαριού. Εκνευρισμούς, απόσταση, εντάσεις. Όμως, έχουν κυλήσει όλα πάρα πολύ ομαλά, γιατί είμαστε πάρα πολύ συμβατοί χαρακτήρες. Δεν έχει χαθεί τίποτα από όλη τη μαγεία, ίσα-ίσα έχει προστεθεί μαγεία. Ήρθαμε ακόμα πιο κοντά με τον ερχομό του παιδιού» είχε δηλώσει η ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα, λίγο καιρό μετά τη γέννηση του Μάξιμου για το πόσο έχει επηρεαστεί η σχέση της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

Έξι χρόνια μετά, στις 4 Μαρτίου 2019 θα έρθει στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους, Κίμωνας.

«Δεν ήταν επιλογή μου να κάνω δεύτερο παιδί ξεκάθαρα. Μην το ακούσει ο Κίμωνας αυτό. Ο Κίμωνας μας διάλεξε. Αυτός μας επέλεξε κι εμείς είπαμε “ναι σε θέλουμε”». Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έγινε» είχε πει η ίδια έναν χρόνο μετά στην εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.

«Σε αυτήν τη φάση, θα έλεγα πως είμαι πολύ καλά. Χρειάζεται να βάλω ορισμένα πράγματα ακόμη σε τάξη, να τα οργανώσω, και κάποια όρια σε άλλα για να είμαι καλύτερα. Είναι απαραίτητο να δουλεύουμε με τον εαυτό μας και να εξελισσόμαστε για να τοποθετούμαστε καλύτερα στη ζωή και τις σχέσεις. Παρόλα αυτά, αισθάνομαι πλήρης» είχε εξομολογηθεί η Κατερίνα Παπουτσάκη τον περασμένο Φεβρουάριο σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello!

Eνώ λίγο καιρό μετά, στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη στο After Dark του Θέμη Γεωργαντά, η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε πει για τον γάμο της και τη ζωή της σήμερα, «Τίποτα δεν ήταν κανονικό, από αυτό που φόρεσα μέχρι και τα σανδάλια. Είχαμε κρατήσει αρκετά κλειστό τον γάμο μας. Δεν γνωριζόμασταν και πολύ καιρό με τον Παναγιώτη, δεν ήταν συνειδητή επιλογή ο γάμος μας. Μου λείπει το να είμαι ανέμελη, αυτό μου λείπει».

Οι τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram

Μπορεί η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Παναγιώτης Πιλαφάς έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο οι κοινές τους στιγμές παραμένουν.

 

Το ζευγάρι μπορεί να αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, όμως τα παιδιά τους θα είναι για εκείνους πάντα η απόλυτη προτεραιότητά τους!

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω