Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Παπακωστοπούλου παραχώρησε η Κατερίνα Μαστραντωνάκη. 

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια υγείας της με τον καρκίνο, ενώ παραδέχτηκε πόσο την έχει βοηθήσει ο σύζυγός της σε όλη αυτή την περιπέτεια.

«Σε έναν προληπτικό έλεγχο εντοπίσαμε ξανά ένα ύποπτο ογκίδιο, στο στήθος αυτή τη φορά. Στρεσαρίστηκα αλλά δεν ένιωσα εκείνη τη στιγμή ατυχία αλλά ευλογία, γιατί σε έναν προληπτικό έλεγχο εντόπισα ένα ογκίδιο που ό,τι και να είναι θα το παλέψουμε και θα το νικήσουμε. Όταν έκανα τον υπέρηχο, κύλησε ένα δάκρυ από τα μάτια μου. Είπα: όχι πάλι από την αρχή», είπε αρχικά η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

Και συνέχισε: «Είναι σοκαριστικό. Κανείς δεν είναι ήρωας, κανείς δεν θέλει να βρεθεί στη θέση του ήρωα. Θα προτιμούσα να ζούσα ήσυχα και ωραία χωρίς να έχω καμία περιπέτεια με την υγεία μου».

Όσον αφορά τα παιδιά της και τον σύζυγό της, η Κατερίνα Μαστραντωνάκη εξομολογήθηκε: «Τα παιδιά μου είναι η δύναμή μου, γιατί λέω ότι για αυτά θα παλέψω. Και είναι και η αδυναμία μου, γιατί για αυτά κλαίω, όταν σκέφτομαι ότι μπορεί να πεθάνω. Νιώθω ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν έναν προστατευτικό κλοιό γύρω μου. Ο πραγματικός ήρωας σε αυτή την περιπέτεια είναι ο σύζυγός μου. Απέδειξε ότι με αγαπάει πραγματικά. Ο σωστός σύντροφος δίπλα σου θα σε πιάσει από το χέρι και θα είναι σε θέση να σε σηκώσει, όταν εσύ πέσεις».

«Στον δεύτερο καρκίνο ήμουν στο τέταρτο στάδιο. Από το τέταρτο στάδιο μηδένισα τον καρκίνο και ξαναγύρισα στη ζωή. Είμαι ζωντανό θαύμα για τον γιατρό μου. Αν δεν είχα κάνει κάποιες προληπτικές εξετάσεις, σήμερα δεν θα ήμουν εδώ μαζί σας», συμπλήρωσε κλείνοντας η Κατερίνα Μαστραντωνάκη.

Περισσότερα Εδω