Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με δημοσιεύματα που θέλουν τη μία από τις δύο αρχισυντάκτριες της εκπομπής, Super Κατερίνα να έχουν αποχωρήσει.

Η παρουσιάστρια, εμφανώς ενοχλημένη, τόνισε πως όσα γράφτηκαν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και παρακάλεσε τα sites να μην τα αναπαράγουν.

«Θέλω να πω σε αυτό το σημείο πολύ ήρεμα και με αγάπη και σεβασμό, μιας και μιλούσαμε πριν για δημοσιογραφία… Είμαι σε μία πάρα πολύ καλή φάση της προσωπικής και επαγγελματικής μου ζωής και όλο το Σαββατοκύριακο διάβαζα κάτι που με ενόχλησε πολύ, παρόλο που δε μας πήρε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει για το αν αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Ξεκίνησε από τη Real News αυτό. Και παρακαλώ τα ψέματα που αναπαράγει η Real News να μην τα αναπαράγετε σοβαρά sites. Έγραψαν ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Φλωρεντία Φραγκουδάκη λόγω χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης.

Παιδιά δεν ξέρω αν βλέπετε τα νούμερα, εγώ τα βλέπω καθημερινά, και εμείς και ο σταθμός και είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Πολλές φορές είμαστε και πρώτοι, όπως την Παρασκευή. Και πέρσι ήμασταν πρώτοι μέχρι τον Δεκέμβριο και μετά χάσαμε την πρωτιά από τον Γιώργο Λιάγκα. Αυτά συμβαίνουν. Παρόλα αυτά, έχουμε μία σταθερότητα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς. Άρα πριν γράψετε κάτι από το κεφάλι σας ότι αποχωρούν οι συνεργάτες, πάρτε ένα τηλέφωνο. Εγώ πάντα το σηκώνω. Παρακαλώ πολύ είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου υπογράμμισε: «Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Και αν δείτε τα stories του Θέμη Μάλλη που συνεχίζει να είναι ο project μάνατζερ της εκπομπής και θα συνεχίσει να είναι, έχει ανεβάσει κανονικά φωτογραφίες με τα κορίτσια. Αν θέλετε να ταράξετε εμένα, δεν θα με ταράξετε με τίποτα. Αν θέλετε εντάσεις, δείτε άλλες εκπομπές».

Περισσότερα Εδω