Με επιστολή τους πρός τις αρμόδιες αρχές οι κάτοικοι των Αγίων Αναργύρων Βόλου καταγγέλλουν την ΔΕΥΑΜΒ για σπασμένο αγωγό επι 15 χρόνια που εχει διαρροή και δημιουργεί πρόβλημα στα θεμέλια των κατοικιών τους

Προς την Δημοτική Αρχή Βόλου

Προέδρο ΔΕΥΑΜ Βόλου

Δ/ντη ΔΕΥΑΜ  Βόλου κ. Κατσιφέλη

Κοιν. Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου

         Συνήγορο καταναλωτή

         Επιτροπή Κατοίκων

         Νομικό εκπρόσωπο

         Τοπικό τύπο

Επανερχόμαστε και πάλι στην διαμαρτυρία μας την οποια κοινοποιούμε στην Εισαγγελία του Πρωτοδικείου Βόλου και στον Συνήγορο του καταναλωτή, με θέμα την καταστροφή των κατοικιών μας από την υγρασία που δημιουργεί η μόνιμη διαρροή του αγωγού ύδρευσης (από το 2005) και απόρροιά αυτής της διαρροής είναι η καθίζηση του εδάφους και οι καθίζηση των κατοικιών μας με την εμφάνιση ρωγμών στην τοιχοποιία και στο έδαφος .

Αναγκαζόμαστε και πάλι έγγραφος, μετά από μια ολόκληρη 15ετια να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για την προστασία από την καταστροφή των κατοικιών μας. Η κακή κατασκευή του αγωγού της ύδρευσης στην οδό   Βρεσθένους Θεοδωρίτου (σε όλο της το μήκος) στην περιοχή των Αγ. Ανάργυρων Βόλου που έγινε το 2005 ( τα στοιχεία τα ακριβή τα έχει η υπηρεσία σας) έχει δημιουργήσει αξεπέραστα προβλήματα στις κατοικίες μας από διάβρωση του εδάφους.

Η παραπάνω διαπίστωση αποδεικνύεται και από την καταγραφή των ζημίων στην υπηρεσία της ύδρευσης της ΔΕΥΑΜ-Β, αλλά και από τις εκατοντάδες και επαναλαμβανόμενες κλήσεις των κατοίκων στην υπηρεσία ΒΛΑΒΕΣ.. που καταγράφονται! Η καταστροφή των κατοικιών μας, πέρα από την συνεχόμενη υγρασία, συντελείτε με την ορατή ΚΑΘΙΖΗΣΗ των κατασκευών μας λογο της πολυετούς διαρροής του νερού της ύδρευσης. Πρέπει να σημειώσω ότι οι κάτοικοι αντιλαμβάνονται την διαρροή και τηλεφωνούν στην υπηρεσία σας όταν το νερό γίνει ορατό πάνω από την επιφάνεια του δρόμου.

Το 2005 όταν και άρχισαν τα προβλήματα με την διαπίστωση της καθίζησης των κατοικιών μας, κλήθηκε το Τεχνικοί Επιμελητήριο Βόλου και γνωμάτευσε ότι το φαινόμενο έχει να κάνει με την διαρροή του κεντρικού αγωγού της ύδρευσης στην παραπάνω αναφερόμενη οδό και απεστάλη αλληλογραφία στην υπηρεσία σας για λήψη μέτρων.

Αναμένουμε την εγγραφή απάντηση σας για τις ενέργειες σας.

Ο εκπρόσωπος των κατοίκων και οι υπογραφές εξουσιοδότησης για περαιτέρω ενεργειες

Ευάγγελος Παπαποστόλου

Βρ. Θεοδωρίτου 14

6975888926

Περισσότερα Εδω