Για την μεθεπόμενη Τρίτη 15 Οκτωβρίου πήρε προθεσμία να απολογηθεί η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, για την οποία είναι και κατηγορούμενη.

Σήμερα ωστόσο, κατέθεσαν στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή τρεις επιβαίνοντες που βρίσκονταν στα μπροστινά βαγόνια του μοιραίου τρένου.

Στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας βρέθηκε ξανά και ο δικηγόρος κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης και πατέρας του άτυχου Δημήτρη, θύματος του δυστυχήματος, Γιώργος Ασλανίδης. Ο κ. Ασλανίδης με αίτησή του προς την Εισαγγελία ζήτησε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για την πλημμελή, όπως υποστήριξε, έρευνα στα βαγόνια που φυλάσσονται στην περιοχή του Κουλουρίου έξω από τη Λάρισα.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε ξανά στη μεταφορά 700 κυβικών χώματος σε ιδιωτικό οικόπεδο μιλώντας για «σπουδή ώστε να φύγουν στοιχεία τα οποία δε θα έπρεπε να είναι στο πεδίο», προσθέτοντας πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία «δείχνουν» παράνομη μεταφορά αρωματικών υδρογονανθράκων από την εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική.

Δείτε τι δήλωσε:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω