Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του δήμου Τεμπών, με σχετική ανακοίνωση καλούνται στην 5η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, για το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2024, η οποία θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων «Αντλιοστάσιο» στο Μακρυχώρι στις 30.10.2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30’, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 7 του Ν. 5056/2023 όπου προστέθηκε άρθρο 67 Α στο Ν. 3852/2010.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, θα πρέπει μέχρι το Σάββατο 26.10.2024., να μας αποστείλετε (στην ηλεκτρονική διεύθυνση kontv@dimostempon.gr ) τα θέματα που θα θέλατε να συμπεριληφθούν προς συζήτηση, στην ειδική αυτή συνεδρίαση.

Στη συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους δημοτικούς συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους προέδρους δημοτικών κοινοτήτων, και στα οποία απαντάει εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής. Οι προσκαλούμενοι με την παρούσα Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Δημοτικών Κοινοτήτων μπορούν να καταθέσουν έως ένα (1) θέμα ο καθένας προς συζήτηση.

Σε περίπτωση που τα θέματα που θα προταθούν εμπρόθεσμα από τους δημοτικούς συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα (10) ή αυτά που θα προταθούν από Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων υπερβαίνουν τα δύο (2), τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν, θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης από το προεδρείο.

Επισημαίνεται πως κατά την ειδική αυτή συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος, και δεν λαμβάνονται αποφάσεις. Για την έναρξη και διεξαγωγή της ειδικής συνεδρίασης δεν είναι απαραίτητο να συντρέχει η απαιτούμενη απαρτία, όπως αυτή προσδιορίζεται στην παρ. 10 του άρθρου άρθρο 67 του Ν. 3852/ 2010.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω