Με ανακοίνωσή του ο Διευθυντής της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής και Διευθυντής του Τομέα «Μητέρας-Παιδιού» Αλέξανδρος Δαπόντε καθησυχάζει τη διοίκηση και τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας, καθώς τους ενημερώνει ότι η κλινική παρέχει κανονικά τις υπηρεσίες της.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστώ για τα ένθερμα άπειρα τηλεφωνήματα και μηνύματα υποστήριξης προς τη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική συνεχίζει να παρέχει καθημερινά τις υπηρεσίες της στον δοκιμαζόμενο πληθυσμό της Θεσσαλίας και οι τοπικές αρχές διασφαλίζουν την μεταφορά ασθενών προς την Κλινική μας και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Σας ενημερώνουμε, ότι δεν έχουμε δεχθεί πίεση σε βαθμό που χρειάζεται διακομιδή προς άλλα κέντρα, όπως αναφέρετε και στην παρακάτω σχετική ανακοίνωση του Προέδρου του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Θ. Καραχάλιου. Παρ’ όλα αυτά η Κλινική μας θα επαναπρογραμματίσει το Συνέδριο της για τις 15-17 Δεκεμβρίου 2023 όπου σας περιμένουμε να συμμετάσχετε ενεργά.

Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για τις ευχές σας και την ευγενική προσφορά σας”.

Δείτε την ανακοίνωση του Καθηγητή Καραχάλιου:

“Με ψυχραιμία και ετοιμότητα ετοιμάζονται οι εργαζόμενοι στην υγεία να αντιμετωπίσουν πιθανή υγειονομική πρόκληση, σύμφωνα με το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση και τα μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής της Αθήνας για την ευγενική ανθρώπινη προσφορά τους.

Θα θέλαμε όμως να τονίσουμε ότι η Θεσσαλία έχει τέσσερα (4) Γενικά Νομαρχιακά Νοσοκομεία, ένα (1) Τριτοβάθμιο Νοσοκομείο, τρεις (3) Ιδιωτικές Κλινικές και ένα (1) Ιδιωτικό Νοσοκομείο, όλα υψηλού επιπέδου με δυνατότητα παροχής αποτελεσματικού κλινικού έργου.

Παρότι το σύστημα δεν έχει δεχτεί ακόμη πίεση (δεν αληθεύει ότι ζητήσαμε νοσηλεία ασθενών σε νοσοκομεία Αθηνών) όλοι οι εργαζόμενοι στην υγεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, με ψυχραιμία και ετοιμότητα ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν πιθανή υγειονομική πρόκληση…

Η πληγείσα τοπική κοινωνία θα πρέπει να είναι σίγουρη ότι θα σταθούμε στο ύψος μας…

 

Επιπλέον, για μια ακόμη φορά εκφράζουμε την στήριξη μας στους πληγέντες”.

Νέα ημερομηνία διεξαγωγής Συνεδρίου

«HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο7»

15-17 Δεκεμβρίου 2023

Σε ανακοίνωση από τη διοργάνωση του συνεδρίου επισημαίνονται τα εξής:

“Με το παρόν και εκ μέρους του Προέδρου του συμποσίου «HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Nο 7», Καθηγητή Αλέξανδρου Δαπόντε και της Οργανωτικής Επιτροπής, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το συνέδριο θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, 15 -17 Δεκεμβρίου 2023, λόγων των πρόσφατων εξελίξεων στην Λάρισα και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Πληροφορίες:

HPV και Βιοδείκτες στη Μαιευτική και Γυναικολογία Νο 7 – MD Congress

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία οργάνωσης:

Νίκη Πανδή | Event Coordinator

Αλεξ. Παναγούλη 118 – Αγία Παρασκευή 15343

Τηλ. +30 210 60 74 200, E-mail: np@mdcongress.gr”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω