Την Τρίτη 4 Ιουνίου στον περιβάλλοντα χώρο του Ε΄ ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη λήξη μαθημάτων της χειμερινής περιόδου των ομάδων γυμναστικής και χορού.

Η χορευτική ομάδα με υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο την κ. Έφη Σούλτου, παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους. Στα μέλη που συμμετείχαν απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Στη συνέχεια το μουσικό σχήμα με την κ. Αθηνά Πολυμέρου στο τραγούδι και τον κ. Δημήτριο Χονδροδήμο στα πλήκτρα, ψυχαγώγησε τους συμμετέχοντες προσφέροντας ένα πλούσιο πρόγραμμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας κ. Παναγιώτης Δαλαμπύρας, η Προϊσταμένη του τμήματος ΚΑΠΗ και υπεύθυνη διοργάνωσης της εκδήλωσης κ. Δήμητρα Κωστοπούλου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας κ κ. Ευθύμιος Τοτολίδης και Αντώνιος Κανέλλος αντίστοιχα, το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος ΚΑΠΗ κ. Κατερίνα Κακούσιου, κ. Ζήνα Στεργίου και κ. Κατερίνα Νάκου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω