Σειρά μέτρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού με βασικό άξονα την αποτροπή και επιμέρους παρεμβάσεις όπως το «λουκέτο» στις ΜΚΟ, ανέφερε από τη Λάρισα το Σάββατο, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

Με αφορμή το πολύνεκρο ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου, είπε μεταξύη άλλων πως «τα υπόλοιπα κόμματα επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν με έναν ελεεινό, άθλιο τρόπο αυτή τη δυστυχία. Εμείς διαφωνούμε με αυτές τις επιλογές…

Η Ευρώπη δεν πρόκειται να μας βοηθήσει. Αν ήθελε να μας βοηθήσει θα είχε τελειώσει το θέμα αυτής της λαθρομετανάστευσης των ανθρώπων που έρχονται από διάφορα μέρη. Αν ήθελε να λύσει το πρόβλημα θα είχε βοηθήσει και την Ισπανία και την Ιταλία. Αν μόνοι μας δεν το επιλύσουμε, θα αντιμετωπίσουμε πλέον έναν εποικισμό, για αντικατάσταση του πληθυσμού που όμοιά της δε θα έχει ξαναδεί η Ελλάδα.

Αυτό που με τρομάζει περισσότερο είναι η καλλιέργεια ενός ενοχικού συνδρόμου για εμάς τους Έλληνες. Για το ναυάγιο δεν έφταιγαν οι Έλληνες, αυτοί που φτάνει είναι κυρίως είναι αυτοί που δε λαμβάνουν μέτρα αποτροπής εισόδου και κυρίως να κάνουν ελκυστική τη χώρα μας ως τόπο προορισμού»… Κλείνεις όλες τις ΜΚΟ. Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξή τους γιατί είναι μπίζνες δισεκατομμυρίων ευρώ…»

Για το ενεργειακό ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επεσήμανε: «Αν τους επόμενους έξι μήνες μπουν φωτοβολταϊκά στις στέγες των σπιτιών, στο 35% των σπιτιών, το μέσο των νοικοκυριών της χώρας θα πληρώνει 85% λιγότερο ρεύμα.»

«Μια σοβαρή χώρα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει σύνορα από τα οποία να μην περνάει κανένας… Η Ελλάδα έχει την επιλογή για λόγους ασφάλειας και υγείας να αποτρέψει όσους προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα.» τόνισε ο κ. Βελόπουλος, ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που ένα πλοίο είναι έτοιμο να βουλιάξει «εφαρμόζεις σχέδιο διάσωσης».

Για τις επικείμενες εκλογές σημείωσε πως «η Ελληνική Λύση. είναι η λύση στο πρόβλημα της χώρας, οι άλλοι είναι το πρόβλημα. Ζητώ μια ψήφο από κάθε οικογένεια. Και πρόγραμμα υπάρχει και λύση υπάρχει. Είμαστε αταλάντευτοι στη θέση αυτή. 25η Ιουνίου ζήτω την ψήφο σας.»

Δείτε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε:

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω