Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

 

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολίτες καταγγέλλουν ότι όταν βραδιάζει, συγκεντρώνονται μεγάλες παρέες νέων στην οδό Λαμπράκη, οι οποίες προκαλούν αναστάτωση. Κάνουν κόντρες με ΙΧ και δίκυκλα και χαλούν τον κόσμο με τις εξατμίσεις και τα μαρσαρίσματα..

Η κατάσταση χειροτέρεψε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τους κατοίκους της περιοχής κυριολεκτικά να φοβούνται να κυκλοφορήσουν. «Οι νέοι τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες. Κινδυνεύουν και πεζοί και διερχόμενοι οδηγοί», επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Το φαινόμενο με τις κόντρες παρουσιάστηκε πέρυσι και συνεχίζεται και φέτος από τότε που βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ακούει κανείς συνεχώς σπιναρίσματα και δυνατούς θορύβους και η ψυχή του τρομάζει.

«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Πρέπει να υπάρχει εντονότερη αστυνόμευση της περιοχής», αναφέρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κόντρες γίνονται στη Λαμπράκη στο τμήμα από τον κόμβο στο Τελωνείου Βόλου μέχρι τον αντίστοιχο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

«Στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ ξαναγυρίζουν πίσω και αρχίζουν πάλι από την αρχή. Η ίδια ιστορία κάθε φορά μέχρι τις 02:00-03:00 τα ξημερώματα. Χαλούν τον κόσμο με τη φασαρία τους, πέραν των κινδύνων που διατρέχουν», σημειώθηκε.

Εχουν γίνει καταγγελίες στην Αστυνομία, όπως αναφέρθηκε, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όμως οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν δει αλλαγή και διαμαρτύρονται ότι επιτέλους κάτι πρέπει να γίνει και να μπει τάξη πριν θρηνήσουμε θύματα.

Κ.Μ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω