Οι τελευταίες δηλώσεις του Περικλή Κονδυλάτου κατά του Νίκου Μουτσινά προβλήθηκαν σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Μega Καλημέρα”.

Στις δηλώσεις αυτές, ο Περικλής Κονδυλάτος χαρακτήριζε τον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ως μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα κατηγορώντας τον μάλιστα και για άνανδρη συμπεριφορά. (δες εδώ όλα όσα είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων για τον Νίκο Μουτσινά)

Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση υπέρ του Περικλή Κονδυλάτο σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως… και λίγα του είπε.

«Είχε τύχει κάποιες φορές ο Νίκος Μουτσινάς σατιρίζοντας, μιας και λέει ότι κάνει σάτιρα, τον Περικλή Κονδυλάτο, είχε μιλήσει για το ψεύδισμα στην ομιλία του.

Το θέμα που αντιλαμβάνομαι εγώ εδώ είναι ότι από τη στιγμή που πηγαίνει ο ίδιος ο Περικλής στην εκπομπή του, τα μαζεύει, λέει, μπροστά του ο Νίκος Μουτσινάς. Και του λέει ο Περικλής ότι με είχε πειράξει και τα μαζεύει. Και όταν φεύγει ο Περικλής, μετά ο Νίκος ξανακάνει το ίδιο πράγμα, αυτό πώς να μην ενοχλήσει τον Περικλή;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός πρόσθεσε επίσης: «Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο, τους λες με πειράζει αυτό που κάνεις, σου λέει οκ, έχεις δίκιο, δεν το ξανακάνω. Και μετά το ξανακάνει, και λίγα του είπε».

Περισσότερα Εδω