Στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, μεθαύριο Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 και ώρα 12 μ. στην Κεντρική πλατεία, συμμετέχει η Ένωση Γυναικών Λάρισας. Αναλυτικά όσα επισημαίνονται σε ανακοίνωση της Ένωσης:

“Η Ένωση Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ) εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή της για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να μην σιωπήσουμε, αλλά να αγωνιστούμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις ξεσκεπάζοντας τις αιτίες και τους ενόχους: τους επιχειρηματικούς ομίλους, το κράτος τους και όλες τις κυβερνήσεις που στηρίζουν τις εγκληματικές πολιτικές θυσιάζοντας τις ζωές των νέων ανθρώπων.

Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των παιδιών μας να ζήσουν όπως τους αξίζει τον 21ο αιώνα. Δεν συμβιβαζόμαστε με τη βαρβαρότητα που έχει θάψει τις ζωές των παιδιών μας κάτω από τα κέρδη των ομίλων.

Ενώνουμε τις φωνές μας με τα εργατικά σωματεία και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου την Τετάρτη 8 Μάρτη στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Καλούμε επίσης την ίδια μέρα, 8 Μάρτη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο της Λάρισας στις 11:30 π.μ. για την σχολική στέγη.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω