Ο Ιωακείμ Φωκάς έγινε γνωστός πριν από περίπου μία δεκαετία, όταν τραγούδησε το κομμάτι «Τέλεια» του μουσικοσυνθέτη Φοίβου. Μετά το καλλιτεχνικό του «μπαμ», ο ίδιος αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να μετακομίσει στη Σουηδία για να ασκήσει το επάγγελμά του ο ιατρός.

Τώρα, ο Ιωακείμ Φωκάς γύρισε στη χώρα μας και από το ιατρείο του στο Λαγονήσι μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκκολάκη και την κάμερα της Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων, ο γιατρός / τραγουδιστής αποκάλυψε την πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. «Ήταν μία πολύ δύσκολη περίοδος, οι γιατροί δεν πίστευαν ότι μπορεί να τη βγάλω καθαρή. Πάνω σε μία εξέταση ενός 4χρονου που ήταν άρρωστο τότε, κόλλησα και ο ιός μου κατέστρεψε τα πνευμόνια. Κατέληξα με δύο πολύ σοβαρές πνευμονίες, με διασωλήνωσαν, έχω τραχειοστομία. Ήμουν έτσι για 42 ημέρες. Δίπλα στο κρεβάτι μου, είχα μία εικόνα του Χριστού και έβλεπα μία ορθόδοξη νοσηλεύτρια έκανε τον σταυρό της για αρκετή ώρα. Τελικά ήταν η Παναγία και όταν την είδα την εικόνα στη Μονή Βατοπεδίου, έβαλα τα κλάματα. Αυτό το βίωμα με έκανε να επιστρέψω».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Περισσότερα Εδω