Με ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη ξεσπά κατά του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του σχετικά με το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ, μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατό του και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

«Το θέμα που προβάλλεται στη συγκεκριμένη εκπομπή δεν αφορά μεσιτικό γραφείο, αλλά τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου… Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της», έγραψε στο instagram η Ιωάννα Τούνη για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ANT1.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά το τέλος της εκπομπής απάντησε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για το ρεπορτάζ που προκάλεσε αντιδράσεις: «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» – Δες ΕΔΩ την απάντηση του παρουσιαστή.

Γιώργος Λιάγκας κατά Ιωάννας Τούνη

Στην χθεσινή του εκπομπή (9/10) ο παρουσιαστής σχολιάζοντας τις αναρτήσεις της Ιωάννας Τούνη και το ξέσπασμα της κατά αεροπορικής εταιρείας για προσωπικό της θέμα, στράφηκε κατά της γνωστής influencer.

«Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών και των social media. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers.

 «Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών και των social media. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers» – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Περισσότερα Εδω