Σε πυρετώδεις ετοιμασίες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου οργανώνοντας την βάφτιση του γιου τους.

Όπως  έγινε γνωστό αρχικά μέσω της εκπομπής, Happy Day, η βάφτιση του γιου του γνωστού ζευγαριού θα γίνει την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με νονούς της κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη και τον κολλητό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, Γιώργο Μανίκα καθώς και τον 10χρονο γιο του.

Όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη μέσα από κάποιες stories μετά την τελετή θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για να διασκεδάζουν όλοι μαζί. Μόνο μία εκκρεμότητα είχε μείνει και αυτή ήταν να δοκιμάσει το φαγητό στο κτήμα και να φτιάξει το μενού της βάφτισης.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πήγαν για τη γευσιγνωσία μαζί με τον γιο τους, ενώ αμέσως μετά μέσα από το αυτοκίνητο, αποκάλυψε πως πλέον είναι όλα έτοιμα. 

 

Μετά το τις προετοιμασίες για το μενού της βάφτισης, σειρά είχε η διακόσμηση και συγκεκριμένα τα μπαλόνια τα οποία τα επιλέξει το ζευγάρι για το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει αμέσως μετά το τέλος της τελετής. 

Μαζί με τον καλό τους φίλο και διακοσμητή Στέφανο Μεντεντζή, φούσκωσαν αρκετά μπαλόνια προκειμένου να καταλήξουν στον σωστό συνδυασμό χρωμάτων.

 

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ο Νουνίτο γίνεται Πάρης

Στη δημοσιότητα το προσκλητήριο της βάφτισης του ζευγαριού. Το πρωί της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου η εκπομπή Breakfast@Star παρουσίασε το προσκλητήριο το οποίο αποκάλυπτε πως ο μικρός «Νουνίτο» όπως αποκαλεί η Ιωάννα Τούνη τον γιο της, βαφτίζεται Πάρης.

Ιωάννα Τούνη: Το προσκλητήριο της βάφτισης και ο λόγος που έγινε έξαλλη

Λίγη ώρα μετά την προβολή που πήραν οι λεπτομέρειες της βάφτισης, η γνωστή influencer ξέσπασε κατά της καλεσμένης που έδωσε στα media το προσκλητήριο της βάφτισης.

«Καλημέρα με νεύρα σήμερα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ από τα βάθη της καρδιάς μας τη φιλενάδα που καλέσαμε στη βάπτιση του γιου μας, η οποία σκέφτηκε να δημοσιεύσει την prive πρόσκλησή της στα κανάλια. Ευχαριστούμε πολύ, ήξερα και εγώ να την στείλω στους δημοσιογράφους αλλά ήθελα να το κρατήσω για τον εαυτό μου και τους καλεσμένους μου.

Έχω κάποια νεύρα. Φυσικά και δεν ήταν δική μου καλεσμένη αυτή αλλά… Παρακαλώ πολύ την καλεσμένη που δεν σεβάστηκε και δημοσιοποίησε κάτι που δεν της έπεφτε λόγος, να μην σώσει και έρθει ευχαριστώ», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο instagram.

 

Την ερχόμενη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα βιώσουν μια από τις πιο όμορφες στιγμές. Παρά τις λεπτομέρειες της βάφτισης που διέρρευσαν στα media, το ζευγάρι επιθυμεί να περάσει την ξεχωριστή αυτή μέρα με ελάχιστους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον.

Περισσότερα Εδω