Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» επέστρεψε το πρωί της Πέμπτης 26/9 ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί καθώς διαγνώστηκε με με οξεία παγκρεατίτιδα την προηγούμενη εβδομάδα. Πλέον όμως, έχει ξεπεράσει το πρόβλημα γι’ αυτό και μπόρεσε να επιστρέψει στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

«Αλλιώς ήθελα να σε υποδεχτώ σήμερα αλλά, μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Καλωσόρισες. Μας έλειψες πολύ… Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε μουδιασμένοι, χθες περιμέναμε τον Ιορδάνη πως και πως να έρθει. Μας έλειψες πάρα πάρα πολύ, ο άνθρωπος είναι τρελός, του είπαν να κάτσει να ξεκουραστεί αλλά ήθελε να έρθει. Είσαι καλά;» είπε η Ανθή Βούλγαρη καλωσορίζοντας τον συνεργάτη της.

Στη συνέχεια, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πήρε τον λόγο και ανέφερε, «Μια χαρά. Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, όπου κι αν είστε. Εδώ είμαστε…. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου σε αυτό εδώ το βουνό (Ανθή Βούλγαρη)… Πραγματικά ευχαριστώ. Δε μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη έχει αυτός ο άνθρωπος. Τον άρρωστο τον περιποιούνται οι γιατροί, όποιος μένει εδώ είναι τεράστιο το βάρος…».

Περισσότερα Εδω