Σε ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Τεμπών κ. Γεώργιου Μανώλη με αφορμή την ολοκλήρωση των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας επισημαίνονται τα εξής:

«Με αφορμή την συμμετοχή μας, ως Δήμος Τεμπών, στις δράσεις της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της.

Πολλές ευχαριστίες οφείλουμε στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης & Υγειονομικών Αποστολών Ε.Ο.Δ.Υ.Α. Λάρισας, η οποία με την πολύτιμη συνδρομή και βοήθειά της, συνετέλεσε στην ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, στους Διευθυντές των Σχολείων Πρωτοβάθμας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων που συμμετείχαν, καθώς και στους χορηγούς μας, τις εταιρείες ΑΦΟΙ ΝΤΙΝΑ Α.Ε. και ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες στο Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στα ΚΑΠΗ του Δήμου Τεμπών, στην Προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τεμπών και στην υπάλληλο των ΚΑΠΗ του Δήμου Τεμπών.

Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε την επόμενη φορά που θα συνεργαστούμε, ώστε να δημιουργήσουμε μαζί ακόμη πιο όμορφες στιγμές.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που οι συγκεκριμένες δράσεις έχουν γίνει θεσμός και αγκαλιάζονται από όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας.

Σας ευχαριστούμε όλους και σας ανακοινώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις προτάσεις των Συλλόγων μας για τον επόμενο Σεπτέμβριο του 2025.»

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω