Έναν αδελφικό του φίλο από τα νεανικά του χρόνια στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάτρα «έχασε» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, τον γνωστό δημοσιογράφο, Παναγιώτη Θεοδωρακόπουλο που έφυγε προχθές από τη ζωή.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κουρέτας ήταν πολύ φίλοι και συναθλητές στον στίβο, στην Παναχαϊκή. «Με αγαπούσε και τον αγαπούσα. Μιλούσαμε συνεχώς μέχρι πρόσφατα», έγραψε στην ανάρτησή του ο περιφερειάρχης, που συγκινεί με τα λόγια του για τον χαμό του αγαπημένου του φίλου:

«Χθες έφυγε από ετούτο τον κόσμο ο Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος, δημοσιογράφος στην ΕΡΤ στην Πάτρα . Ο Τάκης ήταν αδελφικός μου φίλος και συναθλητής στην Παναχαϊκή στον στίβο . Είχε γεννηθεί το 1955. Ήταν καλός αθλητής για εκείνη την εποχή με ρεκόρ 1.51 στα 800 μέτρα . Με αγαπούσε και τον αγαπούσα . Μιλούσαμε συνεχώς μέχρι πρόσφατα . Ήταν τρομερα ευγενής άνθρωπος . Δεν προσέβαλε ποτέ κανένα . Πολύ καλός δημοσιογράφος με πολλές γνώσεις και γνωριμίες . Είχε ιδιαιτερότητες όπως πχ δεν είχε αποθηκευμένα στο κινητό νούμερα φίλων . Είχε μια ξεσκισμενη ατζέντα που όλο του την έκρυβαν . Αύριο στον Άγιο Ανδρέα θα τον συνοδεύσουμε όλοι φίλοι που μας πρόσεχε ο Δημήτρης , ο Αλέκος , ο Ηλίας εγώ και ένα σωρο άλλοι αθλητές στίβου τοτε. Θα του πούμε το αντίο και μαζί ( για μένα) θα κλείσει ένα ακόμη κεφάλαιο από τη ζωή μου την νεαρή στην Πάτρα . Ο ανθρώπινος εγκέφαλος τις εμπειρίες του τις φυλάσσει στην μνήμη και σιγά με τα χρόνια κάποιες αδυνατίζουν . Εκτός από τις πολύ σημαντικές στιγμές που με κάποιο τρόπο που δεν γνωρίζω εγώ, τις φυλάττει αχρονα μέσα του . Φαίνεται ότι είναι η εσωτερική του μνημη , το εσωτερικό του κοντρόλ που πάντα τον κατευθύνει .

Φίλε Παναγιώτη θα πας αύριο να συναντήσεις τον Φάνη τον τσιμιγκατο . Είμαι σίγουρος ότι όταν σε δει εκεί ψηλά θα αρχίσετε τα πειράγματα όπως τότε, τοτε στο πρωτάθλημα ανωμαλου δρομου το 1978 στην Καλογρέζα.

Ωρε Μήτσο τώρα που έγινε περιφερειάρχης να έρχεσαι ρε να με βλέπεις , έτσι ;

Ναι Παναγιώτη θα έρχομαι μαζί με τον Σπηλιωτόπουλο και τον Οικονόμου και θα πηγαίνουμε κάτω στην πλατεία Γεωργίου στο ουζερί . Στα σίγουρα».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω