Για την κόντρα του με τους παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών και όσους κατακρίνουν τις παραστάσεις και τη δουλειά του τις τελευταίες ημέρες μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Ο Μάρκος Σεφερλής που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με αφορμή το σκετς στο οποίο σατίριζε το Nemo, τον non binary Ελβετό καλλιτέχνη που κέρδισε τον περσινό διαγωνισμό της Eurovision, αποκάλυψε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων κατακρίνουν και μιλούν άσχημα για τη δουλειά του.

«Με έχουν θίξει γιατί όλα αυτά που λέγονται, δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, καθώς δεν την έχουν δει. Ο κόσμος μπορεί να την κρίνει που έρχεται και γεμίζει το θέατρο αποδεικνύει το αντίθετο.

Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου, με ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους χρησιμοποίησε και η κυρία Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε. Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω, τόσα χρόνια υπομένω, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα φρένο.

Χρόνια τώρα με παροτρύνουν φίλοι και θαυμαστές μου να βγω να μιλήσω και επειδή δεν το έκανα αυτό έδειχνε αδυναμία και φόβο, που δεν υπάρχουν. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι.

Θα κινηθώ νομικά, όπως έχω κάνει στο παρελθόν. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου και εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα να βγουν και να πουν οτιδήποτε ψευδές και δυσφημιστικό για εμένα» δήλωσε ο Μάρκος Σεφερλής φανερά ενοχλημένος με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Περισσότερα Εδω