Η μάχη που δίνει η Μαρινέλλα στην εντατική νοσοκομείου της Αθήνας, έχει συγκινήσει από χθες το βράδυ μια ολόκληρη χώρα. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμο το επόμενο διήμερο και περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί ο οργανισμός της 86χρονης τραγουδίστριας, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό που υπέστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι γιατροί δεν έκριναν αναγκαία τη διασωλήνωση της 86χρονης τραγουδίστριας στην εντατική. Από τις πρώτες εξετάσεις φάνηκε πως η Μαρινέλλα είχε υποστεί εγκεφαλικό αιμορραγικό επεισόδιο που της προκάλεσε εκτεταμένες εγκεφαλικές βλάβες.

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής Β ΜΕΘ Παπανικολάου, μίλησε στο Live News και ανέφερε πως η τραγουδίστρια έδειξε μεγάλη δύναμη, με τον ίδιο να εκτιμά πως θα κερδίσει αυτή τη μάχη.

«Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω και παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς σε τέτοιες ηλικίες. Είναι μεγαλείο η Μαρινέλλα. Όταν υπερβάλλεις τον εαυτό σου, το πληρώνεις κ. Ευαγγελάτο. Με απόλυτο σεβασμό εγώ και οι συνάδελφοί μου θα έκανα τα αδύνατα δυνατά να την κρατήσουμε στη ζωή» ανέφερε αρχικά.

«Ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Εξαρτάται πως θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δεν χάθηκε η μάχη», δήλωσε ο Νίκος Καπραβέλος.

 

H Μαρινέλλα παραμένει στην εντατική με μια ολόκληρη χώρα να περιμένει από εδώ και στο εξής μόνο ευχάριστες ειδήσεις από τα χείλη των γιατρών της.

Περισσότερα Εδω