Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον δημοσιογράφο Τάσο Ριζόπουλο παραχώρησε η Μαλού.

Μεταξύ πολλών άλλων, δε, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στον ερχομό του παιδιού της σε συνδυασμό με την καλλιτεχνική της διαδρομή όσο και στη διαχείριση της αναγνωριμότητας.

«Μέχρι έξι μηνών ήμουν στο μαγαζί, εδώ στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τραγούδαγα επάνω στη σκηνή. Με το που γέννησα, έβγαλα και τον πρώτο μου δίσκο. Δηλαδή μετά από έναν μήνα βγήκε ο δίσκος και γύρισα στη δουλειά κατευθείαν, μετά από 40 μέρες ξεκίνησα συναυλίες», είπε αρχικά η Μαλού.

Και συνέχισε: «Θα πω και μια ιστορία τώρα που έχει πλάκα. Θήλαζα εν τω μεταξύ, ξεκίνησα τη δουλειά, πήγαινα στις περιοδείες και είχα στο ένα χέρι το βαλιτσάκι και στο άλλο χέρι το θήλαστρο. Κατάψυξη και μετά τα έστελνα με κούριερ, τις μέρες που δεν ήμουν κοντά στο παιδί! Είχα, ναι, τέτοια ιστορία! Δεν σταμάτησα καθόλου, παρά μόνο τρεις ή τέσσερις μήνες».

«Ξέρει σήμερα ότι η δουλειά της μαμάς είναι το τραγούδι, γι’ αυτόν είμαι η μαμά του και τίποτα άλλο. Καμιά φορά, όταν θα τύχει να μου μιλήσει κάποιος που δεν τον ξέρουμε, εκεί θα τον δεις να παραξενεύεται ή θα με πάρει αγκαλιά για να δείξει ότι είμαι η μαμά του», συμπλήρωσε κλείνοντας η Μαλού.

Περισσότερα Εδω