Στη ΜΕΘ παραμένει η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου, όσο ερμήνευε στο Ηρώδειο.

Από νωρίς το πρωί, οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές μεταδίδουν συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις για την υγεία της ερμηνεύτριας,

Η Δανάη Μπάρκα έμεινε σταθερή στη σκαλέτα της εκπομπής της στο στο «Πάμε Δανάη» στο Mega, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα, η παρουσιάστρια και η ομάδα της, δεν έκαναν καμία αναφορά στη Μαρινέλλα.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η Δανάη Μπάρκα αιτιολόγησε την στάση της, λέγοντας μια τόσο προσωπική και ιδιαίτερη στιγμή αφορά μόνο την ερμηνεύτρια και τους οικείους της. 

«Όπως καταλαβαίνετε, όλοι μας ήμασταν αμήχανοι και είναι πολύ λεπτή η γραμμή σε σχέση με όλο αυτό το θέμα που έχει γίνει από χθες το βράδυ με την υγεία της Μαρινέλλας…

Επειδή αυτή η στιγμή δεν είναι όλων μας και είναι μια πολύ ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή, επιλέξαμε τώρα να στείλουμε την αγάπη μας, τις ευχές μας για καλή ανάρρωση και τη δύναμη στους δικούς της ανθρώπους. Όλα να πάνε καλά και της στέλνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και στην ίδια και στους οικείους της», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Περισσότερα Εδω