Η Innovation Hive και η ΕΠΑΨΥ (Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας) ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν την ψυχική υγεία και την κοινωνική ένταξη. Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης και υποστήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) σηματοδοτεί την αρχή μιας ισχυρής συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, επιδιώκουν να προωθήσουν και να ενισχύσουν δράσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην ενδυνάμωση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Η Innovation Hive με χαρά συμμετείχε στο φεστιβάλ “Μίλα… It’s Ok”, ένα φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας & Μουσικής στη Λάρισα, που διοργανώθηκε από την ΕΠΑΨΥ. Το φεστιβάλ ήταν μια γιορτή της ανοιχτής συζήτησης και της αποδοχής, προωθώντας την ψυχική υγεία και την κοινωνική ευαισθητοποίηση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε βιωματικά εργαστήρια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και μια hip hop συναυλία. H καμπάνια «ΜΙΛΑ… It’s OK!» έγινε με τη δωρεά του Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το φεστιβάλ υποστηρίχθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων, και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λαρισαίων!

Η συμμετοχή της Innovation Hive σε αυτό το φεστιβάλ έδωσε την ευκαιρία να μοιραστούν καλές πρακτικές του οργανισμού, να συμβάλουν ενεργά στη διάδοση σημαντικών μηνυμάτων για την ψυχική υγεία και να ενημερώσουν το κοινό για τρία από τα έργα τους τα οποία στοχεύουν στην ψυχική υγεία και ευημερία. Αυτά είναι τα Digiwell, YouHealTake part.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η Innovation Hive και η ΕΠΑΨΥ επιδιώκουν να δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για κοινωνική ένταξη και ψυχική ευημερία. Μαζί, θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ανάπτυξη προγραμμάτων που θα στηρίζουν και θα ενδυναμώνουν τους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο.

Και οι δύο πλευρές είναι περήφανοι για αυτή τη συνεργασία και εμείς με την σειρά μας ανυπομονούμε να δούμε τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρει στην κοινότητα.

Μείνετε συντονισμένοι στα social media της Innovation Hive  (Facebook, Instagram, Linkedin) για να μαθαίνετε για τις δράσεις και τα events. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τους ιστοτόπους της Innovation Hive ή να εγγραφείτε στο newsletter της και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω