Σε μια διεθνούς αίγλης διοργάνωση της αρχιτεκτονικής και της φιλοξενίας του τουρισμού συμμετείχε η EXALCO. Πρόκειται για το συνέδριο- έκθεση Hotel Experience που πραγματοποιήθηκε στις 5 & 6 Οκτωβρίου 2024 στο ιστορικό Ωδείο Αθηνών, έναν χώρο που αντανακλά την πολιτιστική κληρονομιά και το διαχρονικό σχεδιασμό.

Το Hotel Experience, το νέο ατμοσφαιρικό ξενοδοχειακό σύμπαν, προσέλκυσε πάνω από 4.000 άτομα και κατάφερε να ενώσει παγκόσμιους ηγέτες από το χώρο της αρχιτεκτονικής και επιχειρηματίες του τουρισμού.

H Exalco, πρωτοπόρος στις εξειδικευμένες λύσεις για ξενοδοχειακές μονάδες, παρουσίασε στο κοινό τη νέα σειρά συρόμενων συστημάτων SPACE, που διακρίνεται για την καινοτομία της και τον minimal σχεδιασμό. Τα συστήματα SPACE, με σχεδόν αόρατα προφίλ αλουμινίου προσφέρουν απεριόριστη θέα, αναβαθμίζοντας τόσο την αισθητική όσο και την ποιότητα ζωής.

Η νέα αυτή σειρά αντικατοπτρίζει την αιχμή της τεχνολογίας και της αρχιτεκτονικής και ενισχύει τη δέσμευση της EXALCO να προσφέρει κορυφαία προϊόντα που συνδυάζουν λειτουργικότητα, καινοτομία και κομψότητα.

Με τη συμμετοχή της, η EXALCO επιβεβαίωσε τον ρόλο της ως πρωτοπόρος στην παροχή εξελιγμένων αρχιτεκτονικών λύσεων για την ξενοδοχειακή βιομηχανία, αναδεικνύοντας τις τελευταίες τάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τουρισμού.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω