Τη βάπτιση της 8 μηνών κόρης τους πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί 26/10 στην Ιερά Μονή Ευαγγελιστρίας στη Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση.

Το ζευγάρι επέλεξε το μυστήριο να πραγματοποιηθει στον τόπο καταγωγής του Γιώργου Αγγελόπουλο, έναν τόπο που αγαπούν πολύ και οι δυο και περνούν μεγάλο μέρος του χρόνου.

Η κόρη του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούσηπήρε δυο ονόματα, Ουρανία (από την αείμνηστη μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου) και Μαρία από την Παναγία.

Η Δήμητρα Βαμβακούση επέλεξε ένα λευκό κοντό φόρεμα και λευκά σνίκερς για να είναι άνετη, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντύθηκε πιο κλασσικά με ένα γκρι κουστούμι, με το χρώμα που επικρατούσε στον στολισμό να είναι το ροζ.

Επιλογή τους ήταν– σε αντίθεση με τον γάμο του – η βάφτιση της κόρης τους να γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, όπως και έγινε. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE)

Λίγες ώρες μετά το μυστήριο η Δήμητρα Βαμβακούση δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τη νεοφώτιση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δες παρακάτω την ανάρτησή της

Περισσότερα Εδω