Ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της ζωής της φαίνεται πως ήταν το φετινό για τη Σοφιάνα Αβραμάκη.

Η 29χρονη πρώην παίκτρια του Survivor καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών της επισκέφθηκε πολλά νησιά και παράλληλα κρατούσε ενήμερους και τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας πολλές φωτογραφείς από βραδινές εξόδους αλλά και από παραλίες.

Στα μέσα τους καλοκαιριού μάλιστα, η Σοφιάνα Αβραμάκη είχε μιλήσει με ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Summer’s Cool», όπου είχε αποκαλύψει ότι είναι σε σχέση και είναι πολύ καλά.

«Το αν είμαι μόνη ή όχι δεν έχει να κάνει με την αποχή από τα social, είναι σε φάσεις. Αλλά δεν είμαι μόνη», δήλωσε με χαμόγελο η Σοφιάνα Αβραμάκη, ενώ ο φίλος της, Κωνσταντίνος Αρτσίτας που βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής, πρόσθεσε: «Λάμπει το κορίτσι ρε παιδιά!».

Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φίλιππο Κούρκουλο και οι κοινές διακοπές στα Χανιά

Η Σοφιάνα Αβραμάκη, μπορεί να μην αποκάλυψε τότε το όνομα του συντρόφου της, ανήρτησε όμως μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία βλέπουμε τον Φίλιππο Κούρκουλο να της δίνει ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στα Κουφονήσια, ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους μετά συνέχισαν τις διακοπές τους στα Χανιά. Κατά την παραμονή τους στο νησί, τον 15Αύγουστο ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί στις εξόδους τους, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά ενσταντανέ.

«Διασκέδασαν σε πολύ γνωστό μπαρ στο κέντρο της πόλης των Χανίων και δεν έλειπαν τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσά τους», λέει στο TLIFE άνθρωπος που είδε στην Κρήτη τη νεαρή πρώην παίκτρια του Survivor και τον γιο της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου. 

 

Περισσότερα Εδω