Η εταιρία “Double Shop” φέρνει μια φρέσκια πνοή στην αγορά της εστίασης και της μικρής λιανικής στη Λάρισα. Με ήδη επτά επιτυχημένα καταστήματα που λειτουργούν στην πόλη, η εταιρία σημειώνει ταχεία ανάπτυξη και αποτελεί έναν προορισμό για όσους αναζητούν ποιοτικό καφέ, γευστικά snacks και είδη μικρής λιανικής, όλα αυτά με έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης.

Η ιδέα πίσω από το “Double Shop” αποτελεί μια επαναπροσέγγιση στην εμπειρία του καταναλωτή και είναι αυτό που δίνει την ώθηση της ανάπτυξης της!

Ένα κατάστημα “Double Shop” δεν είναι απλά ένα μέρος όπου μπορείτε να πάρετε έναν καφέ. Είναι ένας προορισμός όπου μπορείτε να απολαύσετε μια πλήρη εμπειρία, επιλέγοντας από μια εκτενή γκάμα προϊόντων, ενώ παράλληλα καλύπτετε τις καθημερινές σας ανάγκες! Από καφέδες και ροφήματα μέχρι γλυκά, αλμυρά σνακ, γαλακτοκομικά προϊόντα, προϊόντα ατομικής φροντίδας και καπνικά.  Όλα αυτά σε έναν σύγχρονο χώρο, δίνοντας έμφαση στην άνεση και την πρακτικότητα για τον πελάτη.

Με τη φιλοσοφία της να εστιάζει στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση του πελάτη, η εταιρία έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού και να δημιουργήσει μια δυναμική συνεχώς αναπτυσσόμενη κοινότητα γύρω από το όνομά της.

Εάν είστε επαγγελματίας που αναζητά την επόμενη μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία, η εταιρεία “Double Shop” σας παρέχει τη δυνατότητα να γίνετε μέλος της οικογένειάς της μέσω του συστήματος franchise. Με μια επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη εταιρική δομή, η εταιρία προσφέρει μια ευκαιρία για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης επιχείρησης στον συναρπαστικό χώρο της εστίασης και της μικρής λιανικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να γίνετε μέρος της οικογένειας  “Double Shop” μέσω του franchise, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρίας www.doubleshop.gr

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εταιρία “Double Shop” θα συνεχίσει να δημιουργεί το μέλλον της εστίασης και της μικρής λιανικής.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω