Συνήθειες μπριτζ (bridge) αποκτούν με τον καιρό όλο και περισσότεροι Λαρισαίοι που τρέφουν αγάπη για το φύλλο της τράπουλας και αρέσκονται στο ομαδικό παιχνίδι.

«Πρόκειται για ένα πνευματικό άθλημα σαν το σκάκι, που απλά παίζεται με τα φύλλα της τράπουλας χωρίς να εμπεριέχει καθόλου το στοιχείο του τζόγου και της τύχης» αναφέρει η πρόεδρος του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Λάρισας κα Κερασία Ντρογκούλη, τονίζοντας πως «είναι κρίμα που δεν έχει διαδοθεί τόσο στον κόσμο».

Ο Όμιλος ιδρύθηκε στην πόλη μας το 1998 κι έκτοτε έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο. Μεταξύ αυτών τα δύο πρόσφατα χρυσά μετάλλια του αθλητή Παναγιώτη Σκορδά στην Ολλανδία: στα Πανευρωπαϊκά Εθνικά Πρωταθλήματα Ζευγών και Ομάδων Νέων.

Τα μαθήματα των μελών ξεκίνησαν τον περασμένο Οκτώβριο και πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, τις ώρες 18:00-20:00, στο Μύλο του Παππά. Παράλληλα με το τμήμα ενηλίκων, λειτουργεί και παιδικό τμήμα. Οι αγώνες του αθλήματος γίνονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ διοργανώνονται και τουρνουά (κυρίως το καλοκαίρι) σε συνεργασία με άλλους ομίλους της χώρας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω