Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα, Δευτέρα 28/10 από την ημέρα από έφυγε από τη ζωή ο Μάθιου Πέρι.

Σαν σήμερα, στις 28 Οκτωβρίου 2023, ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, έπειτα από θανατηφόρα δόση κεταμίνης.

Η Τζένιφερ Άνιστον, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της φίλου,  έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός ανήρτησε φωτογραφίες της με τον Μάθιου Πέρι και τις συνόδευσε γράφοντας: «Ένας χρόνος».

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Τζένιφερ Άνιστον στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι τον Δεκέμβριο του 2023, μιλώντας στο “Variety” είχε αποκαλύψει πως η τελευταία φορά που μίλησαν, ήταν το πρωί της ημέρας που πέθανε.

«Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Είχε αρχίσει να μπαίνει σε φόρμα. Ήταν ευτυχισμένος και αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Του έστελνα κυριολεκτικά αστεία μηνύματα εκείνο το πρωί. Δεν πονούσε. Δεν πάλευε. Ήταν ευτυχισμένος. Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι ήταν πραγματικά υγιής. Δούλεψε τόσο σκληρά. Πραγματικά αντιμετώπισε μια δύσκολη κατάσταση. Μου λείπει πολύ. Μας έκανε να γελάμε πολύ δυνατά», ανέφερε η Τζένιφερ Άνιστον.

//www.instagram.com/embed.js

Περισσότερα Εδω