Συνελήφθη χθες Τρίτη 25 Ιουνίου δημοσιογράφος της ΕΡΤ για ενδοοικογενειακή βία. Αμέσως η κρατική τηλεόραση εξέδωσε σχετική ανακοίνωση θέτοντας σε παύση την σύμβαση εργασίας. του δημοσιογράφου μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση.

Ο Κωνσταντίνος Αλεξανδρόπουλος, δικηγόρος του κρατούμενου δημοσιογράφου της δημόσιας τηλεόρασης που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση μίλησε στο Live News.

Το δικαστήριο έκρινε ότι θα πρέπει να κρατηθεί ως την εκδίκαση του αυτοφώρου, την Παρασκευή ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Ο δικηγόρος του κρατούμενου δημοσιογράφου μίλησε για αυτή την τελευταία αυτή εξέλιξη στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News όπου ανέφερε:

«Πήραμε μια αναβολή μέχρι την Παρασκευή σε μία προσπάθεια να βρεθούν οι δύο μάρτυρες κατηγορίες που δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για να καταθέσουν».

Ερωτηθείς ο δικηγόρος τι αναφέρει η κατάθεση της πρώην συζύγου του δημοσιογράφου απάντησε ότι στο παρελθόν είχε βιώσει κάποια περιστατικά βίας, τα οποία δεν έχουν καταγγελθεί ποτέ και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Όσο για την πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου, ο κ. Αλεξανδρόπουλος σημείωσε ότι ο εντολέας του είναι αφενός στενοχωρημένος για ό,τι έγινε κι αφετέρου ο ίδιος δηλώνει ότι δέχθηκε κι αυτός σωματική βία μέσα σένα καυγά που είχε με την σύζυγό του.

Περισσότερα Εδω