H Κωνσταντίνα Λιναρδάτου είναι ένα αρκετά φρέσκο πρόσωπο και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” όπου υποδύεται τη Σοφούλα. Παρότι όμως στη σειρά η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου παριστάνει μια έφηβη, στην πραγματικότητα είναι 30 ετών και έχει βρει ήδη τον σύντροφο της ζωής της.

«Έχουμε ακόμα καιρό για γάμο. Μέσα στο 2022 θα παντρευτούν οι δυο αδερφές μου, η μια δίδυμη και η μεγάλη μου αδερφή, και εγώ θα είμαι στο πλευρό τους με μεγάλη χαρά» δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη απαντώντας έτσι στις φήμες που την ήθελαν τη νέα χρονιά να ντύνεται νυφούλα.

Μιλώντας για τον επίσης ηθοποιός σύντροφό της, Στέλιο Νίνη η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου αναφέρει: «Είμαστε σε σχέση αρκετά χρόνια, αλλά προς το παρόν τρενάρουμε τον γάμο. Δεν έχουμε μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνουμε τέτοια σχέδια. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί. Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν ακόμα φοιτητές στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Τέχνης του Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη και συγκατοικούμε». 

Το ότι δεν έχουν κλείσει ακόμα ημερομηνία γάμου, δε σημαίνει όμως ότι δε σκοπεύουν κάποια στιγμή να κάνουν το μεγάλο βήμα.

«Θέλω να παντρευτώ, αλλά δεν θέλω γάμο υπερ-παραγωγή. Θα ήθελα ο γάμος μου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δε με ενδιαφέρουν πολύ αυτά τα πράγματα. Θέλω να είμαι σε ένα ξωκλήσι με τον Στέλιο και τους ανθρώπους που μας αγαπούν και τους αγαπούμε. Έτσι το έχω σκεφτεί» εξηγεί η Κωνσταντίνα Λιναρδάτου και συνεχίζει,

«Ήταν κάποιες χρονιές που λόγω δουλειάς, υπήρξε απόσταση μεταξύ μας. Ο Στέλιος δούλευε στην επαρχία, εργαζόταν στο ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, και μου έλειπε. Βέβαια, τότε δεν συζούσαμε, ήμασταν ο καθένας με τους γονείς του και δε μου φαινόταν τόσο η απουσία του. Τα τελευταία χρόνια, λόγω της καραντίνας καταφέραμε να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο».

Περισσότερα Εδω