Μπορεί να είναι ίσως η πιο νέα συνοικία της Λάρισας, αλλά η εγκατάλειψη είναι εμφανέστατη από πλευράς ιθυνόντων και οι εικόνες αποκαρδιωτικές.

Την κατάσταση που επικρατεί στη Νέα Πολιτεία περιγράφει ο Βασίλης Καρατάσιος (Σύμβουλος 4ης Δημοτικής κοινότητας Λαρισαίων), ζητώντας λίγη προσοχή από την δημοτική αρχή έτσι ώστε να διορθωθεί η κατάσταση.

Αναλυτικότερα καταγγέλλει τα εξής:

«Οι εικόνες είναι αποκαρδιωτικές μια πλατεία (Πλατεία Νέας Πολιτείας Θεωδορακοπούλου και Μάτεσι) με μια τρύπα εδώ και 3 χρόνια, που ενώ έχουν κλείσει τα σχολεία και τα παιδιά έχουν βγει στην πλατεία για παιχνίδι υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος όπως με ενημέρωσαν οι γονείς της συνοικίας. Η Δημοτική αρχή Καλογιάννη είχε υποσχεθεί την ανακατασκευή της παιδικής χαράς αλλά εδώ και 9 χρόνια αυτό δεν έγινε εφικτό. Ενω έχουμε ενημερώσει τη Δημοτική αρχή επανειλημμένα δυστυχώς η κατάσταση παραμένει ίδια…

Πρόκειται ίσως για την πιο καινούργια συνοικία της πόλης. Μια περιοχή που έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις άλλες καθώς δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα σύγχρονα ρυμοτομικά σχέδια και έχει την πολυτέλεια να έχει ανοιχτούς χώρους, μεγάλους δρόμους αλλά δεν έχει ποδηλατοδρόμους, κάδοι σπασμένοι, ακλάδευτα δέντρα καθώς και αρκετοί δρόμοι που χρειάζονται ασφαλτοστρώσεις όλα αυτά εν έτη 2023.

Υ.Γ. Τα ακλάδευτα και παρατημένα δέντρα αποτελούν αιτία για πτώση και δυστυχώς προκαλούν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα, κατοικίες καθώς και απώλεια ανθρώπινης ζωής».

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω