Χωρίς τις αισθήσεις της έφτασε η Μαρινέλλα στο «Υγεία» μετά το βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο, το βράδυ της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας, η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε κανονικά τις αισθήσεις της όταν τη μετέφεραν στο ασθενοφόρο, όμως κατά τη διάρκεια της διακομιδής της φαίνεται πως τις έχασε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Μετέφερα πριν και δεν το αρνούμαι ότι φεύγοντας η Μαρινέλλα από το Ηρώδειο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, στη διαδρομή από το ιατρείο του Ηρωδείου μέχρι το ασθενοφόρο του Υγεία, που τη μετέφερε μετέπειτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, την είδε ο κόσμος να έχει τις αισθήσεις της. Υπήρχε κόσμος, μάλιστα που σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν ήθελαν να τραβούν πλάνα οι κάμερες. Και καλά έκαναν.

Η Μαρινέλλα ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει «ζαλίζομαι» και κάτι ακόμα που δε μπορώ να το πω. Δε ξέρω πόση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να πάει στο Υγεία. Σας μεταφέρω όμως τώρα την πληροφορία, όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, η Μαρινέλλα δεν είχε τις αισθήσεις της. Που σημαίνει ότι κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε δραματικά η υγεία της. Αυτό είναι το ρεπορτάζ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ξαναλέω ότι οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η γυναίκα να τα καταφέρει».

Περισσότερα Εδω