Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην κάμερα του «Πρωινού» μετά τις δηλώσεις του δικηγόρου του γιου του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρου Πατούλη. Όπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, η Μαρίνα Σταυράκη ήθελε να εξασφαλίσει τον γιο της, τις σπουδές και το μέλλον του και γι’ αυτό αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν τον έχει εξασφαλίσει οικονομικά.

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένας παλιός αστυνομικός ο κ. Κουκούτσης που έγινε δικηγόρος σε μεγάλη ηλικία. Αν είναι αυτός, γιατί με είχε ενημερώσει η κυρία Σταυράκη ότι ο κύριος Πατούλης έχει έναν πρώην αστυνομικό που έγινε δικηγόρος και τον χρησιμοποιεί για διάφορες δουλειές. Αν εκπροσωπεί πράγματι τον νεαρό κι αν ο νεαρός έχει αντίθετες απόψεις από τη μητέρα, παύει να υπάρχει το ενδιαφέρον για την υπόθεση αυτή.

Ήρθε η κυρία Σταυράκη, είναι φιλόλογος, συγκροτημένη κυρία η οποία μου είπε να αναλάβω αυτήν την υπόθεση. Από εκεί και πέρα, δεν έχω καμία διάθεση να αντιπαρατίθεμαι με κανέναν, ούτε να επιτρέπω σε οποιονδήποτε που θέλει να κάνει καριέρα σε μεγάλη ηλικία, χρησιμοποιώντας τη δική μου επιστημονική υπόσταση. Μάλλον θέλει να βγει στα κανάλια, αλλιώς δε θα έβγαινε. Αν ο νεαρός έχει διαφορετικές απόψεις από τη μητέρα του, ας τα βρουν μεταξύ τους. Η μητέρα του ήθελε να τον προστατεύσει, αυτό μου είπε και ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον του και τις σπουδές του».

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος του Αλέξανδρου Πατούλη βγήκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για να δώσει τη δική του απάντηση:

Περισσότερα Εδω