Με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώσης πάνω στις χρόνιες παθήσεις, η Λάρισα αναμένεται να γίνει μια μεγάλη αγκαλιά και την ερχόμενη Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 να τρέξει με αφετηρία και τερματισμό το Α’ Αρχαίο Θέατρο της πόλης.

«Μια ιδιαίτερη διαδρομή που περνά από σημαντικά σημεία της πόλης. Τρέχουμε για τα παιδιά που έχουν ανάγκη και προσφέρουμε» τόνισε ο απερχόμενος περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα, το μεσημέρι της Δευτέρας, στο νέο διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Δείτε βίντεο:

«Στέλνουμε μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στο κοινωνικό σύνολο για τις συνέπειες που έχουν τα χρόνια νοσήματα στα παιδιά στην αυτοεικόνα τους, στην κινητικότητά τους, στην ακαδημαϊκή τους πορεία, σε σχέση με τους φίλους τους, με την ίδια τους την οικογένεια. Επίσης, στέλνουμε ένα μήνυμα προς το Υπουργείο Παιδείας: τα σχολεία μας είναι γεμάτα με παιδιά μες χρόνια νοσήματα. Παρακαλούμε για περισσότερους σχολικούς νοσηλευτές, παράλληλες στηρίξεις, ειδικό βοηθητικό προσωπικό» επεσήμανε η πρόεδρος του Ομίλου UNESCO Λάρισας κα Θεοδώρα Κάλλα.

Δείτε βίντεο:

Κάλεσμα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου απηύθυνε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Γρηγόρης Βλαχάκης, ενώ από τη πλευρά της η διοικητής στο Τμήμα Τροχαίας Λάρισας κα Αγγελική Ευαγγελίδη διαβεβαίωση πως «θα παρθούν όλα τα επιβαλλόμενα και προβλεπόμενα μέτρα ώστε να εξασφαλιστεί ένας ασφαλές αθλητικό περιβάλλον».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτό/βίντεο: Κώστας Τσιάρας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω